REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 9/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
97 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: LÜtfen Dİkkat Herkes Buraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ewet ya umarım bu tür proğramlara en kısa zamanda bir kısıtlama gelir üstelik biri bişey yaptımı hepsi birden yapıyo iyi bişeymiş gibi bu tür proğramları ekranda görmek istemiyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

brava aynen katılıyoprum. milletiböyle soyuyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar size katılıyorum haklısınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haklısınız arkadaşlar..uyarı içinde tşk...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir destekte benden formu doldurdum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi düşünmüşsün arkadaş teşekkür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu tv lere gelenekadar hayatımızın her devresinde kumar almış başınıgidiyor bunun en büyük vebali ise devlettir devlet kendi elleriyle sayısal´piyango iddia kazızan ve daha sayamayacağımkadar her türlü dalevereler ortalıkta ve devletcede teşvik edildikce böyle durmlarla daha çok karşılaşırız bu arada da az yuvalar yıkılmadı bunu tüm halk bilyor malesef bizim halkımız balık hafızalı olduğundan dolayı bu tuzaklaracabuk düşüyor arkadaşım bu konuya eğildiğn icin teşekkür ederim inşallah dileğine kavuşusun başarılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dogru söylüyorsunuz ben ardım 24 kontur anında giti aradım bana söylenen su oldu sansınızı kaybettiniz bunlar kan emici vanpir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler bu tür programları bende sevmiyorum hemde hiç.çok aptalca şeyler.bu konuda sizi destekliyorum arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart rütüğün ayıbı ve terbiyesızlıgı

bu bence tamamen rütük üst kurulunun turk halkına uygun gorduğü bir terbiyesızlıktır bu konuda bır suçlu varsa oda rütüktür birde bu tur programlara tepki gösteren mılletımız bukadar ılgı gostermese zaten yayın ıkı gun sora sona erer ragbetı verende halk tepkı gosterende halk para kazanmak bukadar kolay olsa herkez aksama dek telefon ederdi bunda bızlerınde hatası var saygılarımla
    Konu boraboy tarafından (01-09-2006 Saat 20:56 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 9/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri