ewet ya umarım bu tür proğramlara en kısa zamanda bir kısıtlama gelir üstelik biri bişey yaptımı hepsi birden yapıyo iyi bişeymiş gibi bu tür proğramları ekranda görmek istemiyoruz
ewet ya umarım bu tür proğramlara en kısa zamanda bir kısıtlama gelir üstelik biri bişey yaptımı hepsi birden yapıyo iyi bişeymiş gibi bu tür proğramları ekranda görmek istemiyoruz
brava aynen katılıyoprum. milletiböyle soyuyorlar
ustalar size katılıyorum haklısınız
haklısınız arkadaşlar..uyarı içinde tşk...
bir destekte benden formu doldurdum
iyi düşünmüşsün arkadaş teşekkür
arkadaşlar bu tv lere gelenekadar hayatımızın her devresinde kumar almış başınıgidiyor bunun en büyük vebali ise devlettir devlet kendi elleriyle sayısal´piyango iddia kazızan ve daha sayamayacağımkadar her türlü dalevereler ortalıkta ve devletcede teşvik edildikce böyle durmlarla daha çok karşılaşırız bu arada da az yuvalar yıkılmadı bunu tüm halk bilyor malesef bizim halkımız balık hafızalı olduğundan dolayı bu tuzaklaracabuk düşüyor arkadaşım bu konuya eğildiğn icin teşekkür ederim inşallah dileğine kavuşusun başarılar.
dogru söylüyorsunuz ben ardım 24 kontur anında giti aradım bana söylenen su oldu sansınızı kaybettiniz bunlar kan emici vanpir
bilgi için teşekkürler bu tür programları bende sevmiyorum hemde hiç.çok aptalca şeyler.bu konuda sizi destekliyorum arkadaşlar
bu bence tamamen rütük üst kurulunun turk halkına uygun gorduğü bir terbiyesızlıktır bu konuda bır suçlu varsa oda rütüktür birde bu tur programlara tepki gösteren mılletımız bukadar ılgı gostermese zaten yayın ıkı gun sora sona erer ragbetı verende halk tepkı gosterende halk para kazanmak bukadar kolay olsa herkez aksama dek telefon ederdi bunda bızlerınde hatası var saygılarımla
Konu boraboy tarafından (01-09-2006 Saat 20:56 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri