Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
97 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: LÜtfen Dİkkat Herkes Buraya

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart slm arkadaşlar

Bu başlığı açan ve cevaplayan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Bu konuyu sadece kınamakla kalmayıp, milletimiz adına; kötümser bir düşünceyle yaklaşmak istiyorum. Kemal Sunal filmlerinde köprüyü satanlar ve alanlar Metin ve Zeki filmlerinde define avına çıkıp hiçbirşey elde edemeden dönüp, karasaban ve öküzüne devam eden halkımızadır isyanım. Bu kadar mı kolay? Para kazanmak ve harcamak! Emek yok mudur yaptığımız işlerde? Demin bahsettiğimiz "eski türk filmi" diye geçiştirdiğimiz kesitler, hala yaşanmıyor mu? Arkadaşlar, milletler istediği şekilde yönetilmeye mahkumdur diye bir söz hatırlıyorum. Eğer bahsettiğiniz gibi yarışmalar vs. varsa bunu biz yaratıyoruz demektir. Bu gibi konulara eğilimimiz olmasa bunlar olmazdı zaten. Aslında memleketimiz adına konuşulacak daha çoooook konu varken, halledilecek çooook meselemiz varken halkımız nerde??? Beleş para kazanacağımızı sandığımız bu tel. kuyruklarında mı? Ey halkım uyan artık uyan!!! Ecdadımızla övünme sürecimiz bitti artık. Biz ki kaç devlet kurmuş batırmış bir halkın devamıyız. Dedelerimiz dünyayı dize getirirken, biz ne hülyalara dalmışız.??? Kim kime kolay yoldan para pul vs. verir. Kendimize dönelim, üretken olalım. Cevapları okuduğumda hayrete düştüm. Arayan arkadaşlarım var. (ki onları da burada durumu belirttikleri için ayrıca tebrik ediyorum) Kim kime kolay yoldan hele bir telefonla para verir. Bunu düşünemiyor muyuz? Lütfen arkadaşlar biz olalım bir olalım. Güçlü bireyler olalım ve birlik olalım ki, bu program ve buna benzer kan emici asalak sürülerini defedelim. Birey olarak güçlü ve bilgili olursak hem kendimize hem de bizden sonra gelecek nesile faydalı olabiliriz. Arkadaşlar dünyada güç dengeleri var savaşlar var, sıkıntılı ekonomimizle hangi durumlarda bunları göğüsleyebileceğiz? İmkanlarımızı yerinde ve zamanında kullanmamız lazım. Bu ve bunun gibi programları, halkımız adına olumsuz giden politikaları ciddi anlamda eleştirelim. Gençliğimizi ve gücümüzü, para dağıttığını iddia edip sömüren programlar karşısında tel. ederek veya tavla, okey, çöpçatan sitelerinde vakit öldürerek değil üreterek vatanımıza katkıda bulunarak geçirelim. Gördüğümüz olumsuzlukları derhal gerekli birimlere şikayet edelim ve paylaşalım. Gerçek, şeffaf, üretken bir toplum olalım. Unutmayalım bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dersek; o yılanın hangi yıl bize dokunacağını bilemeyiz, şayet insanın ömrü ortalama 60-70 yıl. Sağlıcakla kalın. Sağlam ve güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti gençliği için elele olalım. Saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet arkadasim, sizin bu düsüncenize katiliyorum, özellikle bunlar Avrupa ya yayin yapan kanallarda oluyor, bunlar bizi afedersiniz de koyun mu zannediyor, gelen yoluyor giden yoluyor, bu konuda tüm yetkilileri göreve devet ediyoruz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri