REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
97 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: LÜtfen Dİkkat Herkes Buraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı GreenSAT Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar açtığım bu konuyu ve başlattığım kampanyayı 93 kişi görüntülemiş 10 kişi cevap yazmış bu konuya bu kadarmı duyarsızsınız bu yarışmalardan çokmu memnunsunuz bunu anlıyamıyorum ve bu konuya cevap veren 10 kişi acaba RTUK e şikayetlerinde bulundularmı konuya olan tepkilerini dile getirdilermi ?

Arkadaşlar lütfen bu kampanyaya duyarsız kalmıyalım bu düzenbazların hilecilerin gerçek yüzünü herkeze elimizden geldiğince duyuralım duyuralımki yanlışlıklada olsa hiçkimse bu üçkağıtçı tv kanallarını bu yarışmalar için aramasın ve boşu boşuna kontörleri gitmesin yazık günah yaw

SAYGILAR
    Arkadaşım bende cevap yazmaya bile değer görmediğimden yazmayacaktım fakat burayı okuyunca yazma ihtiyacı duydum. Kimi uyaracaksınız Aziz Nesin bu milletin % 60 ı hakkında gerekeni söylemişti tekrara gerek yok arasıra bende baktım arayanlar öyle cevaplar veriyorki % grubunu belirliyor neyapacaksınızki ülkemiz neden bu halde sanıyorsunuz enpahalı akaryakıt,iletişim v.s. bizde olmasına rağmen bırak tepkiyi farkında bile olmayan milyonlar var hadisi şerif ''insanlar laik olduğu şekilde yönatilir'' nekadar gerçek değilmi. :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tv 8 gibi kaliteli bir haber kanalımızda izleyecilerini bu tuzağın içine düşürüyorsa gerisini siz düşünün ve fb tv en azından 20 milyon taraftarı var.ama o fb tvde taraftarlarını bu tuzağın içine düşürüyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkes duyarlı olursa bu kanallar kendiliğinden kapanır. ama yukarıda bir arkadaşın dediği gibi bizim milletimizi kandırmak kolay. arkadaşını arayacak konturu zor bulur. arkadaşını aramaz bu televizyonları arar. LÜTFEN ARKADAŞLAR BU YANILGIYA DÜŞMEYİN. O ŞEKİLLERİN İÇİNDEKİ KAÇ TANE ÜÇGENİN OLDUĞUNU BİLMENİZ SİZİN BİR YARARINIZA OLACAK bir şey değil lütfen uyanık olun. buraları aramayın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sinan maz kardeşim o senin aziz nesinin halt yemiş o kendi gibi olmayan yani düşünmeyen onun fikrinde olmayan :45: milletinin % 90 nı için o lafı söylemiş türk milleti dünyanın en sabırlı ve akıllı milletidir.tarih bunu böyle yazmış ve yazacaktır.layik olma konusuna gelince biz yöneticilerden degil bizi kandıranlardan söz ediyoruz. hadisi serif dogrudur. amma konumuzla ilgisi yok
    Konu özzeko tarafından (05-09-2006 Saat 09:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=Nakkus;54805]yazdılarına tamamen katılıyorum.. peki bu programları arayanlara ne demeli insanlarımıza kolay para kazanmak çok cazip geliyor ama farkında değiller para kazanalım derken ellerindeki paradanda oluyorlar.

arkadaşımın dediği gibi bu tür olayları kendimizde poh pohluyoruz tamam bizim milletim biraz savurgan ve de bazı şeylerin sırf macera olsun diye bir seferden bir şey olmaz diye ve o yapıyor ben niye yapmayayımcılık yokmu sadece bundan dolayı bu tür (bana göre dolandırıcılık) programlar oluyor yani kısacası arz talep meselesi hep bir elden hiç ama hiç kimse bu tür programları aramaz ise en sonunda da kaldırmaya mahkum olacaklardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selm arkadaşlar fikrinize tamamiyle katılıyorum ben eletronnik tamircisiyim bende ayarladıgım kanallarınm işeyaramayan vatantaşa zararıolan tum kanalları siliyorum ve böyle önlem almaya çalışıyorum bu kanalların vatandaşımıza faydasıyok zararıvar bende boyle önlem almaya çalışıyorum herkesi bukonudaki yazılara katılmasını ve birşekilde tepki vermesini istiyorum duyarlı arkadaşların gerekenin yapılmasını istiyorum sagılar .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yalniz degilsiniz arkadaslar bg'den aynen katiliyom bende, zaten milletin turksattan baska bisey izledigi yok ama biz biraz sansliyiz kaliba , cunku aramiyoruz o tur yarismalari , katilamiyoruz kazanamiyoruz . evet size katiliyom ve dur demek lazim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar konuyu okuyunca hemen rtük'e mail yolladım.bu tür yarışmalar ayrıca gelir düzeyi düşük olan halkımız daha beter batağın içine sürüklemektedir.Bu tür programlar ödenemeyen faturalar nedeni ile aile içi şiddetide artırmaktadır.çok acil önemle dikkate alınması gereken bir konu herkesi rtük'e mail atmaya davet ediyorum.Artık sessiz kalmayalım....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu öneriye ramen seni onaylıyorum
    bazi insanlar riski sever
    ama bu risk bile değil
    bilerek kayb etmekdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamamen katılıyorum arkadaşlar bunlar millete tuzak hazırlamışlar.Bu tuzak aynen devam ediyor.Hırsızların studyo görevlileri maalesef dikkatli olalım lütfen.

Sayfa 6/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri