REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
97 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: LÜtfen Dİkkat Herkes Buraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar bende rütke mail yolladım şimdi ve bana gondermiş oldunuz uyarı emailini msnemde kayıtlı olan herkese yolluyorum herkesin duyarlı olması dilegiyle ben aramam aratmam demeyin sahtekarlara meydan vermeyin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart çok doğru

arkadaşlar o hataya bende düştüm çok basit bir soruydu ve ekrandaki kız durmadan arayın diyordu ama kimse aramıyordu ben aradım ama beni bayaa beklettiler ve sonunda görüşmeden kapattım beş milyona maloldu sakın aramayın. saygılarr....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım çok haklısın vatandaşı bilinçlendirmenizi destekliyor başarılar diliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sizleri sonun kadar destekliyoruz her zaman yanınızdayız tsk

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bu tip yarışmaların karı çok büyük olmalıki mantar gibi çoğalmaktadırlar ve malesef bizim ülkemizde insanlar herşeyi başkalarından beklemektedir herkes bana ne mantığıyla hareket etmektedir oysa kesinlikle öyle olmamalı bugün bana yarın sanadır bu hep öyle olmuştur çünkü kendini en uyanık zannedenler bile bişekilde tuzağa düşerler onun için lütfen bilenler bilmeyenlere söylesin, bildirsin, anlatsın, toplumun bilinçlenmesi lazım lütfen arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel yurdumun güzel insanlarının zaaflarından faydalanıyorlar.çok haklısın.soğol arkadaşım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam arkadaşlar konuya ve kampanyaya göstermiş olduğunuz ilgi için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim fakat bu ilgi sadece buraya bir iki satrı mesaj yazmakla kalmasın sayın Serkan BEY'in 9600 kişiye gönderdiği kampanya ile ilgli emaili alan bu 9600 kişi ve bu kişlerin uyaracağı yüzlerce veya binlerce kişi sadece kampanyayı destekliyoruz demekle kalmasın RTUK'e şikayetlerini bildirsinler

arkadaşlar bir düşünsenize 9600 kişi + bu kişilerin uyardığı diğer kişiler yani 10.000 lerce kişiden bu konuyla ilgili RTUK'e şikayet email giderse sanırım RTUK'ün başındaki yetkililer konuya duyarsız kalamazlar mutlaka bir önlem alırlar diye düşünüyorum

LÜTFEN BU KONUDA HERKESİ UYARALIM UYARALIM Kİ KAMPANYAMIZ ETKİLİ OLSUN VE DAHA FAZLA KİŞİ BU ŞEREFSİZLERİN OYUNUNA GELİP KONTÖRLERİNİ BOŞA HARCAMASINLAR

SAYGILAR
    Konu GreenSAT tarafından (30-08-2006 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rtük bu konuda ne yapaıyor ve ne düşünüyor merak ediyorum geçenlerde iki arkadaşım aramışlar fakat karşıdan telefon açılmadığı halde her aramaları ücretlendirilmiş ve ikisinin ödedikleri ücret 500ytl yi bulmuş dikkatinizi çekmek istediğim nokta her aramaları ücretlendiriliyor telefon düşsede düşmesede
    karşıdan kimseyle görüşemedikleri halde insanlarımız sadece soruya cevep verdiklerinde ücrete tabi olduklarını sanıyorlar bunu iyi anlamamız lazım ve bu tür şirketlere bu şekilde ödeme yapmamalıyız şiddetle kınıyorum bu tür kanalları evde çocuklar dahi arayabilir yazıktır günahtır arkadaşlar para kolay kazanılmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

:45: ilginize duyarlılığınıza teşekkürler şikayetimi yaptım herkezde yaparsa sanırım tıkkate alınır.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdiye kadar aradım armamda.O para verilse de bu kadar kolay kazanılan paradan kimseye hayır gelmez inancındayım.Bugüne kadar hep alınteriyle kazanılan paradan yana oldum bundan sonrada bu inancım değişmez.Herkesin gözünü açıp koyun olmaktan vazgeçmesi lazım.Oğulun babasına hayrının olmadığı bu devirde kim kime bu kadar basit para verir? Bu tür yarışmaların tuzak olduğu zaten gün gibi ortada.Bu kampanyaya ve buna benzer bütün kampanyalara tüm kalbimle destek veriyorum.Saygılarımla...

Sayfa 7/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri