evet ben de karşıyım bu işe hele onları arayıp parayı kapmaya kalkanlarada şaşırıyorum....
evet ben de karşıyım bu işe hele onları arayıp parayı kapmaya kalkanlarada şaşırıyorum....
bu konu acmakla ii yapmışsınız ama jtürk millet ti hala sukunluğunu sürdürmektedir.Ama yeni yetişen nesil böle soygunculara hesap soracaklardır
HERZAMAN ARKANIZDAYIM:......
ARKADAŞLAR Öncelikle diyebilirizki bu konuların acılması konuşulması askıda kalıyor biz yapalım nasılsa arayan geri zekalılar bulunur düşüncesi kafalardan silinmedigi sürece bu işler devam eder gider.bugün başbakana şikayet etsen yapacagı bir şey yok cünkü bu memleketin basın yayın kanunları mok 11-eylülü hatırlarsınız 2-gökdelen cöktü basın 2-km yaklaşamadı.bizim burda yok saniye saniye dayak cinayet yok şu yok bu ondan sonra yok kameramı kırdılar yok bilmem ne basın ve yayının alabildigine özgür bir ülke daha düşünemezsiniz.aklına gelen aklına geleni yapıyor.bu böyle oldugu sürece devam eder gider.eeee herşeyin vakti var onlarında suyu ısınacak eski siyasiler gibi benim bu kadar secmenim var ben nasılsa millet vekiliyim millet ne olursa olsun diyenler gibi bizim bu kadar seyircimiz var nasıl olsa böyle diyenleride görecez inşallah milleti kerizyerine koymak özel hayatını kurcalamak ucuz ve kalitesiz habercilik yapmak ne demek ögrenecekler.ÇÜNKÜ MİLLET BUNLARDAN BIKTI USANDI HABERLERİ OLA artı bu konuları ırdelemektense cevremizdeki insanları bu konuda bilinclendirirsek daha iyi olur gibi geliyor bize.............
almARKADASLAR BENCE BI SALAK BIROGRAMLARI ARAYANLARA BI SORALIM NE DIYTIYORLAR NE SORUYORLAR UYLE KOLAY PARA NASIL VERIYORLARMIS
arkadaşım öyle kolay para filan verdikleri yok ekrandaki numarayı arıyorsun karşına telesekreter çıkıyor ve sana 63 ten 58 çıktı kaç kaldı diye salakça bir soru soruyor sende doğru cevap olan sayıyı telefonundan tuşluyorsun ÖRNEK 63 ten 58 çıktı = 5 diyorsun telesekreter tebrikler doğru cevabı bildiniz lütfen bekleyin sizi stüdyoya aktarıyoruz diyor arda arda 3-5 kere dıt dıt dıt sesi ve telesekreter den bir cevap daha üzgünüz bu gün şans sizden yana değilmiş diyor ve telefonu kapatıyor yani olan senin 24 kontörüne oluyor
yani bu aramadan senin öğrendiğin tek şey 63 ten 58 çıkınca 5 kaldığını öğrenmş oluyor 24 kontör karşılığında
SAYGILAR
Güzel bir bilgilendirme olmuş...hayatım boyunca o tür numaraları aramadım...zaten bir hileleri olmasa yapmazlardı öyle bir şey...bencede uzak durun o tür yerlerden paranıza yazık...sevgilerimle...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri