REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: Aveadan Yeni Nesil Tarifeler (SINIRSIZ INTERNETLİ)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu interneti bilgisayara alma sansımız varmı yoksa ceptenmi girmek gerekiyor

Vodafoneda cepnet paketleri vardı, onuda cepten internet olarak tanımlamışlardı. fakat jett, vodem ve vınn gibi cihazlarla pcdende internete erişim sağladık. Hatta bu cihazlar yoksa, telefonumdaki modem özelliğini kullanarak bağlandım.

aveanınkilerde öyledir. Cep telefonunu modem gibi tanıtıp pcden bağlanılabilir.
    Şahsen 2 tane hattımı aveaya tasıdım, ben tasıdıktan sonra bu tarifeler çıktı. henüz denemedim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi geceler arkadaşlar.yurtdışında bulunan bir yakınım yaz döneminde 5-6 ayTürkiyede kalacak.gelirken tango yüklü bir cep telefonun getirmiş.çocukları ile tango üzerinden konuşmak için.bir tane sim kart alacağım.internet üzerinden konuşmak için en hesaplı opaatör hangisidir.eskiden aylık 7.99 tl karşılığında sınırsız int.kullanılabiliyordu.aylık ne kadar bir ücret öderim.int.için.faturalı hat olmayacak.yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aozaslan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi geceler arkadaşlar.yurtdışında bulunan bir yakınım yaz döneminde 5-6 ayTürkiyede kalacak.gelirken tango yüklü bir cep telefonun getirmiş.çocukları ile tango üzerinden konuşmak için.bir tane sim kart alacağım.internet üzerinden konuşmak için en hesaplı opaatör hangisidir.eskiden aylık 7.99 tl karşılığında sınırsız int.kullanılabiliyordu.aylık ne kadar bir ücret öderim.int.için.faturalı hat olmayacak.yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim.
    vodafone da şuan cepnet var. yeniden başladı
    sadece internet için vodafone seçebilirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vodafone da şuan cepnet var. yeniden başladı
    sadece internet için vodafone seçebilirsiniz
    teşekkür ederim arkadaşım cepneti seçtim.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri