GS yönetimi Gerets'i nasýl aldattý?
Süper Lige'de puan kayýplarýný sürdüren GS Teknik patronu Gerets dertli. Belçika'lý çalýþtýrýcý yönetimin vaatettiði futbolcularý almadýðýndan þikayetçi. Bakýn Gerets kimi istemiþ, Cimbom yönetimi kimi almýþ...

"Somoza dedim Carrusca oldu"
Ön libero transferinde hâlâ bir sonuç alamayan Galatasaray'da teknik direktör Erik Gerets'in yönetime kýrgýn olduðu bildirildi. Belçikalý teknik adamýn yakýn çevresine, "Ben Somoza'yý istedim bana tanýmadýðým Carrusca'yý getirdiler. Þu ana kadar da ön libero için verdiðim isimlerde olumlu bir geliþme olmadý" dediði öðrenildi. Sarý kýrmýzýlý kulübün almayý baþaramadýðý Arjantinli Leandro Somoza Ýspanyol kulübü Villarreal'e imza atmýþtý. G.Saray'ýn sürpriz bir þekilde kadrosuna kattýðý Carrusca ise þu ana kadar Ankaraspor maçýnda 61 dakika, Kayseri'ye 17, Vestel Manisa'ya 14 ve G.Antep maçýnda da 8 dakika forma giydi. Gerets'in kulübeye mahkum ettiði Arjantinli, Boleslav maçlarýnda ise hiç oynamadý.

FLORYA'DA TRANSFER ZÝRVESÝ
Bu arada Cimbom'un istediði Ýsveç Milli Takýmý'nýn yýldýzý 27 yaþýndaki Linderoth'u kulübü Kopenhang satmaktan vazgeçince Aslan'ýn eli yine boþ kaldý. Öte yandan teknik direktör Gerets ile ikinci baþkan Adnan Polat bugün Florya'da transfer zirvesi için biraraya gelecekler.

sabah