Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Goldmaster sat55000s fta uydu alýcýsý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Goldmaster sat55000s fta uydu alýcýsý

yaklaþýk 6 yýldýr goldmaster sat55000s fta uydu alýcýsý kullanýyorum. 2011 yýlýnda bir kez yazýlým yüklettim. Tekrar görüntüler donmaya titremeye baþladý. cihaz açýlýnca kumanda kanallarý deðiþtirmiyor ve ses açýp kapatmýyor. Cihazý kapatýp açýnca bir kez deðiþtiriyor ve kanal deðiþikliðini belirten yazý donup kalýyor kendiliðiniden gitmiyor. Yeni yazýlým yüklesem aceba düzelirmi ve yazýlýmý nasýl yükleyebilirim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Original yazýlým yukleyince % 90 düzelmesi lazým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý iessiz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yaklaþýk 6 yýldýr goldmaster sat55000s fta uydu alýcýsý kullanýyorum. 2011 yýlýnda bir kez yazýlým yüklettim. Tekrar görüntüler donmaya titremeye baþladý. cihaz açýlýnca kumanda kanallarý deðiþtirmiyor ve ses açýp kapatmýyor. Cihazý kapatýp açýnca bir kez deðiþtiriyor ve kanal deðiþikliðini belirten yazý donup kalýyor kendiliðiniden gitmiyor. Yeni yazýlým yüklesem aceba düzelirmi ve yazýlýmý nasýl yükleyebilirim.

konu hakkýnda bilgi lütfen

arkadaþ cvp vermiþ ama düzelmez onunla epg guncelleþtirmesinden dolayý yapýyor onu o

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri