REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kötü Haber- TTNET İnternet Tarifelerine ZAM Geldi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Süper online geçtim rahat ettim.Kurumsal,sabit ıp,limitsiz,8 megabit kullanıyorum 42 lira ödüyorum.
    superonline adsl müşteri hizmetleri ile şimdi görüşme yaptım ve sizin giriş yaptığınız kampanya şu anda 59 lira olmuş. ayrıca benim oturduğum ilde superonline ait ne telefon santralı nede adsl santralı bulunmamaktadır, yine hattıma ait adsl hizmetini ttnet. alıp bana satacaklarını söylediler. ve aylık tarifem 59 lira imiş en ucuz limitsiz kampanya bu dediler bana bende ttnet ile yola devam edecem saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    superonline adsl müşteri hizmetleri ile şimdi görüşme yaptım ve sizin giriş yaptığınız kampanya şu anda 59 lira olmuş. ayrıca benim oturduğum ilde superonline ait ne telefon santralı nede adsl santralı bulunmamaktadır, yine hattıma ait adsl hizmetini ttnet. alıp bana satacaklarını söylediler. ve aylık tarifem 59 lira imiş en ucuz limitsiz kampanya bu dediler bana bende ttnet ile yola devam edecem saygılarımla aliharbiye.
    Sabit hat lazım mı hocam bu tarifeye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri