Beþiktaþ Kulübü yönetim kurulu Fikret Orman baþkanlýðýnda bugün gerçekleþtirdiði uzun toplantýnýn ardýndan, Carvalhal ile yollarýn ayrýlmasýna karar verdi.
Baþkan Fikret Orman yönetiminde Akaretler'deki kulüp binasýnda bir araya gelen yönetim kurulu, 5 saat süren toplantýnýn ardýndan Portekizli teknik direktör Carlos Carvalhal ile yollarýn ayrýlmasýna karar verdi.
Toplantýnýn ardýndan yapýlan yazýlý açýklamada, teknik direktör Carlos Carvalhal ile karþýlýklý anlaþma saðlanarak yollarýn ayrýlmasýna karar verildiði bildirildi.
Yapýlan açýklamada, ''Yönetim kurulu olarak 2011-2012 futbol sezonunda A takýmýmýzýn teknik direktörlüðünü yapan Carlos Carvalhal'e hizmetlerinden ötürü teþekkür ederiz. Carvalhal;in yerine A takýmýmýz teknik direktörlüðüne, kulübümüz futbol takýmlarýnýn genel direktörü Tayfur Havutçu'nun getirilmesine karar verildi'' denildi.
Bu arada takýmdan ayrýlan teknik direktör Carlos Carvalhal'in, yarýn sabah saat 10.30'da BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde futbolcularla vedalaþacaðý ve akþam da yönetim kurulu tarafýndan onuruna bir yemek verileceði kaydedildi. Beþiktaþ ile yollarýný ayýran Carvalhal, ''Futbolda þike'' davasý kapsamýnda bir süre Metris Cezaevi'nde tutuklu kalan Tayfur Havutçu'nun yerine takýmýn baþýna getirilmiþti.
Carvalhal'in yerine getirilen Tayfur Havutçu ise cezaevinden çýkmasýnýn ardýndan futbol takýmlarýnýn genel direktörlüðü görevini yürütüyordu.
Öte yandan Portekizli teknik direktör Carlos Carvalhal ile yollarýn ayrýldýðý Beþiktaþ Futbol Yatýrýmlarý Sanayi ve Ticaret A.Þ. tarafýndan Borsa'ya da bildirildi.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri