Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Osman Tanburacýdan GALATASARAY'ýn Olmayan Transfer Haberleri...!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Osman Tanburacýdan GALATASARAY'ýn Olmayan Transfer Haberleri...!

Polat transferi 66’ya baðladý!
    30.08.2006

Adnan Polat söyledi iþte; “Diðer kulüpler bir Arda transfer edebildi mi?”
    Arda’nýn sýrt numarasý 66
    Galatasaray da böylelikle transferi 66’ya baðlamýþ oldu.
    Demek artýk transfer yok!

Ayrýca böyle son güne de kalmýþsan sakýn ha, sana futbolcuyu bedava da verseler alma!
    Çünkü elde kalmýþ her mal rizikodur!
    Ýhracat artýðýdýr…
    Hayýr gelmez…

Daha transferin baþladýðý gün “Galatasaray transfer yapamaz” demiþtim, ama benden her gün transfer haberi beklediðinizi bildiren mailler yolladýnýz.
    Sizlere cevabým “ben doðrularý söylerim, benden yalan haber beklemeyin” olmuþtu…
    Yanýlmadým,
    Sizleri de yanýltmadým.
    Baþkalarý gibi de Allah’ýn günü cýr cýr ötmedim…
    Elli tane isim verip sonunda avucumu yalamadým!...

Carrusca göle maya çalmaktýr

Carrusca falan demeyin. O göstermelik… Yani nazar boncuðu…
    Göle maya çalmak gibi bir þey, ya tutarsa!
    Bence tutar da lezzeti olmaz!
    Örnek; Heinz ve eskilerden bir demet…. Filipe, Sarr, Almaguer, falan…
    Ýliç bile…

Bu saydýklarým kadar futbolcu bizde de var…
    Hatta daha da iyileri var.
    Ýliç için “Aaa Tanburacý o iyi ama…” diyeceksiniz biliyorum ama bir düþünün bir sezon bitti, öteki baþladý. Diyelim ki Ýliç 40 maç oynadý bana 10 tane Ýliç maçý söyleyebilir misiniz?
    %25’e razýyým…
    Peki bendeki evlatlara bir bakýn… Mehmet Çakýr, Bülent Bölükbaþý, Mehmet Topuz, Arda Turan, Burak Yýlmaz, Mehmet Çoðun, Erdal, Bekir… Daha sayayým mý…
    Þu yabancý hayranlýðýna sinir oluyorum.
    Haa Hagi gibisi, Cordoba gibisi, Simoviç gibisi, Popescu gibisi varsa kabul. Yabancý dediðin takýma koydun mu oynayacak, çünkü ben onu beni kurtarsýn diye alýyorum, ondan fazla iþ bekliyorum.
    Yoksa, suyu mu çýktý benim çocuðumun….

Anadolu takýmlarýnýn bulduklarýna bakýn… Ceylan gibi koþuyorlar…
    Trabzon; Marcelinho
    Sakaryaspor; Martinez, Cangele, Capurro
    Gaziantep; Diawara
    Kayserispor; Toledo, Ýglesias
    Vestel Manisa; Zelenka
    Ankaraspor; Wederson, daha bir çok þu an hatýrlayamadýðým var
    Bunlar takýr takýr top oynuyorlar hem de neredeyse bedavaya…
    Nasýl oluyor bu iþ?
    Bunlar T.C. olsa Fatih Terim’in aðzý sulanýr, üzerlerine pike yapar…
    Türkiye Avrupa Þampiyonasýna kafadan gider Terim de koltuðunda rahat oturur!

Gerets n’apsýn?

Gelelim konuya;
    Galatasaray bu yýl tek yabancý transfer Carrusca ile tencerenin altýný kýsacak… Kendi yaðýyla kavrulacak…
    Saraylara mahsus sofradan deðil, halk köftecisinden yiyecek…

Önce þunu söyleyeyim; Gerets’e kimse kabahat bulmasýn. Adam baþarýlý, hem geçen senenin þampiyonu hem sabýrlý… Geçen sene mucizeydi, Gerets kazandý ama bu yýl bir yaþ daha yaþlanmýþ ve atacaðý barutu bitmiþ takýma Gerets ne yapsýn?

Yapýlacak þudur;

Ciddi çalýþma ve eldeki kadrodan en kuvvetli takýmý yaratma! Zor gibi gözükse de kolay. Çünkü Galatasaray’da kimi oynatsan oynamayaný aratmýyor. Bu, bir takým için çok önemlidir.
    Galatasaray kadrosu oturmuþ bir kadro ne var ki kalitesi eksik. Bunu da itirafta fayda var.
    Hocasý Gerets takýmý tanýyor…
    Futbolcular birbirini tanýyor.
    Oyun mantalitesi oturmuþ.
    Sistem bozulmuyor.
    Bunlar Galatasaray’ýn artýlarý…

Ýki rötuþ gerek

Önce ön libero. Buraya tek deðil, mutlaka iki kiþi gerek. Ancak kesinlikle Okan ve Cihan deðil!
    Önerim;
    Uður, Song, Tolga, Orhan Ak’tan oluþan geri dörtlü önüne;
    Mehmet Güven ve kulaðý çekilmiþ bir Ayhan. Hatta Sabri, hatta Tomas… Belki yadýrgayacaksýnýz ama ýsrarla söylüyorum Tomas defans gücüyle de bütünleþen bir ön libero olabilir.

Orta alanda topu gezdirecek ve sürpriz çýkýþlar yapýp gole ulaþacak isimler gerek; Arda, Ýliç, Hasan Þaþ, Necati’den üçü. Ýlerki uca da kimi koyarsan koy ama havadan oynama!
    Favorim; Hasan Kabze, Ümit Karan, Hakan Þükür.

Kenarda da; Aykut, Fevzi, Carrusca, Okan, Ferhat, Aydýn, Özgürcan, Uður, Oðuz olur.
    Bu takým da Galatasaray’ýn yüz aký olur. Geleceði olur.
    Bu isimleri umutla beklersin. Hata da yapsalar sineye çekersin.
    Seneye de durumu kurtarýr iki “kalite yabancý” transfer edersen Galatasaray da eski günlerine döner…

Gerets de sabýr gösterir, tribünler de yönetimi fazla hýrpalamazsa bal gibi baþarý gelir.
    Bu saatten sonra yönetimi yerden yere vursan ne olur!
    Atý alan Üsküdar’ý geçti…
    Þimdi akýl zamaný, kavga deðil.
    Þampiyonlar Ligi’ne de girmeye hak kazanmýþsýn, daha ne istiyorsun Galatasaraylý…
    Halep ordaysa arþýn burada!
    Ekmeðini aþýna katýk edeceksin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yaaa boyle adamlarý dýnlemeyýn..klup baskanlarý para harcar iþini býrakýr ailesýnden ayrý kalýp kendýný klube adar saglýgýndan olur sonra boyle adamlar cýkar hýc katkýsý olmadýgý iþlerý elestýrýrler maksat o programdan maas almaktýr...adam transfer yapýyor para harcýyor kaynak buluyor o elestrip ýký kelýmeyle herseyý sýlýyor kolaymý oyle..bide spor yapmadan elesrýnler var akýl verýyorlar onlarda baska kemýrgen.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri