REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: beyaz tv olay tv

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart beyaz tv olay tv sinyal sorunu

beyaz tv ve bursa olay tv hiçbir şekilde sinyal alamıyorum diğer kanallarda hiçbir sorun yok sinyal 75..80 civarı kablo bağlantılarını yeniledim dayzeg yeni aldım sorun nerde olabilir :49:
    Konu kirmastılı tarafından (25-03-2012 Saat 22:08 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Her şeyi yenilediysen,yapacak bir ayar daha var:LNB ince ayarını yapmak.Sinyal seviyeleri de çok yüksek değil.Neden % 100 değil?Dost bunları salt lâf olsun diye yazmadım.Gerçekten çıkmayan frekansları baz alarak LNB den ince ayar yapmalısın.Kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Her şeyi yenilediysen,yapacak bir ayar daha var:LNB ince ayarını yapmak.Sinyal seviyeleri de çok yüksek değil.Neden % 100 değil?Dost bunları salt lâf olsun diye yazmadım.Gerçekten çıkmayan frekansları baz alarak LNB den ince ayar yapmalısın.Kolay gelsin.
    aynen ince ayr olayı çözer.bende ntv grubunu alamıyordum.ince ayar çözdü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kirmastılı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beyaz tv ve bursa olay tv hiçbir şekilde sinyal alamıyorum diğer kanallarda hiçbir sorun yok sinyal 75..80 civarı kablo bağlantılarını yeniledim dayzeg yeni aldım sorun nerde olabilir :49:
    ilk önce kablo isnyal seviyesi ve kalitesini ölç 11804 v24444 de lnb ince ayar yap ince ayar yaparken kablon 2 metre olsun çanak anteni kur ve sinyal sevilerini not al sonra 2 metre lik kabloyu çıkart gerçek kablonu tak 2 kabloda farka bak evdeki kablon seviyerini 2 metrelik kablonun sinyalından çok düşükse kabloyu değiştir eger aynısa ince ayar yap kur çanağını. lnb ince ayarı lbn o merkezi kuzeybatıyı görecek biçimde ayarla ( lnb giriş tarafı güneydogu yönünde olcak ben öyle ayarlıyom

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lnb nın alt ust bantlarından bırıde arızalı olabılır ınce ayar yaptıktan sonra yayın gelmesse lnb yı degıstır 3 db nex al kesın cozulur bende oyle cozdum kolay gelsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar teşekkürler ince ayar sorunu çözdü

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri