Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: usta aranıyor.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart usta aranıyor.

arkadaslar merhaba.ben ıstanbul anadolu yakasında oturuyorum.elımde 2 adet 150 lık bırı ofset dıgerı parabol canak ve bır adet 120 lık ve bır adette 90 lık canak var.bunlra aparatla astra hotbırd eutelsat w3a turksat hellassat ve nılesat uydularını ayarlamak ıstıyorum.bu ıslerden anlayan aparatla ayar yapabılen usta varsa ucretı karsılıgında yardımlarını beklıyorum.elımde malzemelırım tamamdır.yıne de gereken bırsey varsa temın edebılırım.yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekkur ederım.ırtıbat 05069185382 nolo telefondan bana ulasabılırsınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı AYFLY Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar merhaba.ben ıstanbul anadolu yakasında oturuyorum.elımde 2 adet 150 lık bırı ofset dıgerı parabol canak ve bır adet 120 lık ve bır adette 90 lık canak var.bunlra aparatla astra hotbırd eutelsat w3a turksat hellassat ve nılesat uydularını ayarlamak ıstıyorum.bu ıslerden anlayan aparatla ayar yapabılen usta varsa ucretı karsılıgında yardımlarını beklıyorum.elımde malzemelırım tamamdır.yıne de gereken bırsey varsa temın edebılırım.yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekkur ederım.ırtıbat 05069185382 nolo telefondan bana ulasabılırsınız.
    çanaklarından birtanesi hotbırd-astra-eutelsat
    diğeri turksat-hellesat
    diğeride nilesat ayarlanabilir
    istanbulda olsam yardımcı olabilirdim
    bandırma dan bu kadar yardımcı olabiliyorum
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tekniker doğru söylüyor dediği gibi yapılırsa randıman alırsın.Yalnız bende istanbulda değilim.Ama istanbulda bunu yapabilecek usta vardır diye düşünüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sagolun arkadaslar bende beklemedeyım ınsallah bır arkadas cıkar.tesekkurler bılgıler ıcın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım istanbul gibi elektroniğin kalbi olan bir şehirdesin. Karaköyde bu konuda sana yardımcı olabilecek bir cok yer var aynı soruları orda söyleyip fiyat alabilirsin artı bulunduğun semttede bu işi yapan bir cok yer mevcuttur. Aparat ayarlamak ahım şahım bişi değil. Burdan sadece kullanan arkadaşlardan odaklama noktası alınabilen kanal sayısı ve sınyal gücü ile ilgili bilgi alırsan daha iyi olur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu guncel arkadaslar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biraz ilan sayfaları birazda cadde-sokaklarda dolaşırsan emnim ki istanbul gibi bir yerde onlarca uydu dükkanı bulursun, ilginç bir konu, hadi doğu-güneydou gibi bölge olsa tamam ama istanbulda bulamamak çok ilginç olurdu herhalde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lıgı ve alakalarınız ıcın sonsuz tesekkurler arkadaslar.konu kapanmıstır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri