REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: aciko ve next içinde bir team istiyoruz( SF TEAM KURULDU)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aciko ve next içinde bir team istiyoruz( SF TEAM KURULDU)

sevgili serkan yılmaz aciko metaware tabanlı cihazlar içinde sunny için yaptığınız gibi bir takım istiyoruz ha bire yabancı sitelerde dolaşmaktan gına geldi yahu bi el atarmısın bu işe :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

El attım Bugün barbar conanı verdik aciko bölümüne Umarım sizlere destek olacaktır

Valla ben aciko 422 x 522 x cihazlardan anlıyorum ve elimden geldigi sürece bu cihazların konularında yardımcı oluyorum.

Yazılımları bir sekilde zorlada olsa emreye bastıra bastıra aldırtıyoruz bakalım Aciko ile ilgili yetenekli arkadaşları keşfedecez
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ewet 422 522 cihazlara verdiğin desteği biliyorum 3222 ler konusunda desteğimiz yok yabancı sitelerde var ama ispanyolca içerikleri yazlıyor yada italyanca bir şey anlamıyoruz gerçi işede yarıyor ama bir türk kardeşimişimizin el atması ve buralarda soruları ve sorunları cevaplasa sas gibi şeref gibi kardeşler lazım tiker nerelerde oda çok destek veriyordu sonra oda bizi bıraktı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet uygundur inşallah bu zor duruma bir şey yapılabilir herhalde el birligi ile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umarım gerçekleşir 5225 usky hakkında bilgi toplayana dek göbeğim catladı
    Genelde forumlarda profs. acıdan akış yapıldığından bu konuda yeni olanlar benim gibi öğrenedek saç bırakmadı kafalarında :P

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet iflahımız kesildi yabamüncı sitelerde dolaşmaktan meteware için inşaallah bir takım kurarsınız da metewareciler kurtulur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstat 322 ve 422 serisi tamam ama 6225 ler ne olacak onlar üvey evlatmı şefim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı shakeman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstat 322 ve 422 serisi tamam ama 6225 ler ne olacak onlar üvey evlatmı şefim
    değil :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar şöyle yapalım aciko team de olmak isteyen arkadaşlar varmı.elinde cihazı olun surekli guncelş yaızlımları takip eden arkadaşlarımız varsa degerlendirebilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben aciko 3222 ile ilgili tüm yazılımları takip ediyorum aciko team sitesi kuralım ( ücretsiz) herkesi oraya üye yapalım kenetlenelim beraber derim ben

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri