Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
hiç anlamam maç işlerinden...şike mike olayları bir kaç aydır ağızdan ağıza dolaşıyor...benim aklımda kalan aziz yıldırımın mahpusluğu...bendeniz çok sığ bir cimbomluyum (maç bile seyretmem) ancak koskoca alemde bir aziz yıldırımmı yapmış bu şi***i?
maçlarla alakam yoktur fakat şike tek kişi ile yapılırmı? tek başına yapılırmı? hadi ben başkan olayımda tek başıma yapayım şi***i? olurmu böyle bişey? birileri ile anlaşmam lazım, tokalaşmam lazım, para, makam, bişeyler vermem lazım...nerde o birileri? baştan birsürü adam soktular içeri, sonra teker teker çıktılar.. içerde kalan kimse varmı aziz yıldırımdan başka? varsa tamam..onlarla anlaşmış olabilir.
selametle...
osmann kardeş Galatasaraylılar hep senin benim gibi sığ cimbomludur. fenerin satış mağazalarının cimbomun mağazalarını 3 katlamasının fenerin kombine satışının cimbomdan kat kat fazla oluşunun yayıncı kuruluşun dekoder satışının diğer takım taraftarının toplamından fazla fazla oluşunun başka izahı varmı.fener taraftarı sayın yıldırım salıverilmedi diye polise saldırdı polis ve polis otobüslerini taşladı sen ben taşlayabilirmiyiz hayır. cimbom taraftarı aynı ortamda ne yapar başkanın suçu varsa çeksin arkadaş ben şike yapsınlar şampiyon olalım diye takım tutmuyorum der sayın adnan polat'da dedi ben yıldırımın yerinde olsam taraftar beni asardı diye.
fenerin konumunda cimbom olsaydı sayın başbakan bu sözleri sarfedebilirmiydi valla fener taraftarıyla yönetimiyle ayağa kalkardı