Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Elektrik Tasarruf Cihazý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha Elektrik Tasarruf Cihazý

Günümüz Türkiye'sinde gün geçmiyor ki Elektriðe Zam yapýlmasýn.
    Hal böyleyken tüketiciler artýk kendileri; ben nasýl tasarruf ederim ki Elektrik Faturasý az gelsin, düþüncesine girmiþlerdir.
    Ýþte biz, bu noktada çok muhteþem bir ürünü tüketicilerin kullanýmýna sunmuþ bulunmaktayýz.
    Bu cihaz Elektrik Faturanýzda % 20 ila % 40 arasýnda tasarruf yapmakla birlikte, voltaj dalgalanmalarýný da dengelemekte, sonuç aldýktan sonra bu tasarrufu etrafýnýzdaki Elektrik Faturasý Madurlarýna önererek de bir gelir kapýsý haline degetirebilirsiniz.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

cihazýn resmi

Konu Özgür Erge tarafýndan (19-02-2009 Saat 15:40 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bunedir Bu bitür regülatörmü yoksa daha detaylý bilgi yokmu ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

büyük fabrikalarda kullanýlan aktif reaktif dediðimiz kompazyasyon panelinin küçük ve orta ölçekli iþletmelerde ve evlerde kullanýlan modeli diyebiliriz evet regülatör görevi de yapmakta.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo2 elektrikten tasarruf cihazý

bizim köyde de satýlýyor. markasýný hatýrlayamadým. ama fiyatý 210 TL. Yalnýz REZÝSTANSLI ýsýtýcýlarda faydasý yokmuþ. ütü-ufo vb.gibi. saatin çýkýþýna baðlanýyormuþ. ayrýca REGÜLATÖR görevi görüyormuþ. Faturalarda yüzde 35 gibi ucuzluk yaratýyormuþ. bende almayý düþünüyorum. bu ay 268 TL geldi çünkü...:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý nextel Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bizim köyde de satýlýyor. markasýný hatýrlayamadým. ama fiyatý 210 TL. Yalnýz REZÝSTANSLI ýsýtýcýlarda faydasý yokmuþ. ütü-ufo vb.gibi. saatin çýkýþýna baðlanýyormuþ. ayrýca REGÜLATÖR görevi görüyormuþ. Faturalarda yüzde 35 gibi ucuzluk yaratýyormuþ. bende almayý düþünüyorum. bu ay 268 TL geldi çünkü...:45:
    aynen doðru söylüyorsun kardeþ dediðin gibi rezistanslý cihazlarda kullanýlamýyor, zaten þu devirde elektrik faturasý sýkýntýsýndan genelde elektrikli ýsýtýcýlar kullanýlmamakta ama diðer bütün cihazlarda çok güzel bir þekilde beklentilere cevap vermektedir. zaten aldýðýn cihaz 6-7 en fazla 8 ayda bedavaya gelmekte. almayý düþünürsen yardýmcý olabilirim saygýlar.
    ha bu arada cihaz 2 yýl 1/1 deðiþtirme garantili ve 10 yýl ömrü var bilgin olsun :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

en iyi tasarruf kullanmamak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

haklýsýn hadi hepimiz mumlarý yakalým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar bu cihazý kullananlar varsa bilgi verebilirlermi. Birde nereden ve kaça temin ederiz. Ben evde klima ile ýsýndýðýmdan baya fazla fatura geliyor. Belki faydasý olur. Selamlar..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ercomert Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar bu cihazý kullananlar varsa bilgi verebilirlermi. Birde nereden ve kaça temin ederiz. Ben evde klima ile ýsýndýðýmdan baya fazla fatura geliyor. Belki faydasý olur. Selamlar..
    sayýn ercomert klima ile ýsýnýyorsan faydasý olur fiyat için ise harcadýðýn kw a göre deðiþir
    Konu parlatýr tarafýndan (16-02-2009 Saat 03:09 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý parlatýr Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sayýn ercomert klima ile ýsýnýyorsan faydasý olur fiyat için ise harcadýðýn kw a göre deðiþir
    Hocam alakana teþekkür ederim. Kw olarak bilmiyorum fakat ayda 150 TL. Elektrik tüketiyoruz. (Tek odada Klima kullanýyoruz). Selamlar..

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri