REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 12 yeni HD Şifresiz kanal geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 12 yeni HD Şifresiz kanal geliyor

30 Nisan'da Astra 19.2 °E uydusuna 12 yeni HD kanal geliyor.ZDF KULTUR ,ZDF NEO,ZDF INFO,KI.KA,3 SAT HD,DAS ERSTE,ARTE Germany,SWR,NDR FERNSEHEN,BR FERNSEHEN,PHOENIX,WDR FERNSEHEN yüksek çözünürlüklü kanallar yayında olacak.WDR FERNSEHEN kanalı hariç diğerleri Türkiye'den izlenebilecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

netür yayın yapar bu kanallar bilgi verebilirmisiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu kanallar almanca içerikli kanallardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    30 Nisan'da Astra 19.2 °E uydusuna 12 yeni HD kanal geliyor.ZDF KULTUR ,ZDF NEO,ZDF INFO,KI.KA,3 SAT HD,DAS ERSTE,ARTE Germany,SWR,NDR FERNSEHEN,BR FERNSEHEN,PHOENIX,WDR FERNSEHEN yüksek çözünürlüklü kanallar yayında olacak.WDR FERNSEHEN kanalı hariç diğerleri Türkiye'den izlenebilecektir.
    Alıntı kirmastılı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    netür yayın yapar bu kanallar bilgi verebilirmisiniz
    ZDF Kultur: Kültür, belgesel kanali
    ZDF Neo: Calisan ve genc aileler icin acilmisti.
    ZDF Info: Yine belgesel kanali. (Bilim, teknoloji, lifestyle vs..)
    KIKA: Cocuk kanali. Alman yapimi cizgi filmler gösteriliyor.
    3sat: Daha cok kültürel zenginlikler gösteriliyor. (ARD, ZDF, SRG SSR ve ORF ortak yapimi bir kanal)
    Das Erste: Devlet televizyonu
    ARTE: Fransiz belgesel kanali (kültür)
    SWR: Yerel Kanal (Baden Württemberg (Stuttgart) eyaletinin)
    NDR: Yerel Kanal (Schleswig Holstein eyaletinin)
    BR Fernsehen: Yerel Kanal (Bavyera eyaletinin)
    PHOENIX: Parlamento kanali (ara sira kültür belgeselleri yayinlanir)
    WDR: Yerel Kanal (Nordrhein-Westfalen eyaletinin)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güzel haber teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

das erste kanalı zaten bu uyduda yayında hemde HD kanalı yayında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı İNTİKAM64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ZDF Kultur: Kültür, belgesel kanali
    ZDF Neo: Calisan ve genc aileler icin acilmisti.
    ZDF Info: Yine belgesel kanali. (Bilim, teknoloji, lifestyle vs..)
    KIKA: Cocuk kanali. Alman yapimi cizgi filmler gösteriliyor.
    3sat: Daha cok kültürel zenginlikler gösteriliyor. (ARD, ZDF, SRG SSR ve ORF ortak yapimi bir kanal)
    Das Erste: Devlet televizyonu
    ARTE: Fransiz belgesel kanali (kültür)
    SWR: Yerel Kanal (Baden Württemberg (Stuttgart) eyaletinin)
    NDR: Yerel Kanal (Schleswig Holstein eyaletinin)
    BR Fernsehen: Yerel Kanal (Bavyera eyaletinin)
    PHOENIX: Parlamento kanali (ara sira kültür belgeselleri yayinlanir)
    WDR: Yerel Kanal (Nordrhein-Westfalen eyaletinin)
    Çok güzel bir açıklama :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    trakya da hepsi izleniyor 150 ile izleniyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

günaydın hatay antakyadan 150 cm çanaktan alman kanaları izleyebilirmiyiz astranın hangi uydusundan izlenir yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hardun Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    günaydın hatay antakyadan 150 cm çanaktan alman kanaları izleyebilirmiyiz astranın hangi uydusundan izlenir yardım
    Hatay antakya üzerinden malesef dört dörtlük 150cm. bir çanak ve lnb ile izleyeceyin kanal sayısı 300. geçmez. bir sürü kanalda işe yaramaz. bir çoğu dandik kanallardır. pardon siz antakyanın neresinde yaşıyorsunuz. Almanyanın en güzel en değerli kanalları uydu değiştirdikten sonra hatay antakya üzerinden izlenmez oldu. örneğin pro sieben sat ein kabel eins vox rtl"ler hepsi mefta oldu. Evet şimdi asıl konuya gelelim yukarda isimlerini yazdığım önemli kanallar hd sistemine geçmeden malesef hd cihaz almanın bir faydası yok. ben şahsen pro sieben ve sat ein kanallarını aradım görüştüm. hatay antakya için asyanın bir kıtası olarak gördüklerini ve buradaki insanların onları izleyip izlemedikleri onlar için önem taşımadığını söylediler bana. bende ama burası suriye değilki burası antakya hatay dedim. ve TÜRKİYE CUMHURİYETİNE ait olan güney doğu anadolu bölgesi dedim. tanımadıklarını ve önemsemediklerini söylediler bana saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri