REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 12 yeni HD Şifresiz kanal geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Astra 19,2 uydusunu Sivastan izlemek mümkünmü?Hotbird uydusunda izlenecek kanal kalmadı.Anteni çevirmeyi düşünüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusuf58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar Astra 19,2 uydusunu Sivastan izlemek mümkünmü?Hotbird uydusunda izlenecek kanal kalmadı.Anteni çevirmeyi düşünüyorum.
    Canak büyüklügünü de belirtirseniz size yardimci olabilirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı İNTİKAM64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Canak büyüklügünü de belirtirseniz size yardimci olabilirim.
    90lık çanak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusuf58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    90lık çanak
    Peki,
    Sivas'tan 90 cm canak anten ile hangi uydulari, hangi parametreler ile alabileceginizi anlatan bir PDF dosya hazirladim.

Bir örnek:

Kod:
    # Eger Alınabirlik basliginin altindaki sembol yesil ise uyduyu alabilirsiniz. Sari bir soru isareti varsa almaniz mümkün degildir. Hic sembol yoksa yine alamazsiniz.

# Konum sizin bulundugunuz yerin uydunun kapsama alani icinde olup olmadigini gösterir. Konum basligi altinda bir kare kutu icinde nokta varsa kapsama alani icindesiniz demektir.

# Diger basliklar antenin pozisyonu ile ilgilidir.
    Sorunuzun cevabina gelince;
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'yi almaniz mümkün olabilir. Ama daha büyük canak kullansaniz daha iyi olurdu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı İNTİKAM64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Peki,
    Sivas'tan 90 cm canak anten ile hangi uydulari, hangi parametreler ile alabileceginizi anlatan bir PDF dosya hazirladim.

Bir örnek:

Kod:
    # Eger Alınabirlik basliginin altindaki sembol yesil ise uyduyu alabilirsiniz. Sari bir soru isareti varsa almaniz mümkün degildir. Hic sembol yoksa yine alamazsiniz.

# Konum sizin bulundugunuz yerin uydunun kapsama alani icinde olup olmadigini gösterir. Konum basligi altinda bir kare kutu icinde nokta varsa kapsama alani icindesiniz demektir.

# Diger basliklar antenin pozisyonu ile ilgilidir.
    Sorunuzun cevabina gelince;
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'yi almaniz mümkün olabilir. Ama daha büyük canak kullansaniz daha iyi olurdu.
    İNTİKAM64 Arkadaşım, verdiğin çok değerli bilgiler için sana teşekkür ederim.Astra uydusuna geçmeye karar verirsem muhakkak dediğin gibi büyük çanak kullanmaktan başka çare yok.Tekrar çok teşekkür ederim işin rast gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İNTİKAM64 Arkadaşım, verdiğin çok değerli bilgiler için sana teşekkür ederim.Astra uydusuna geçmeye karar verirsem muhakkak dediğin gibi büyük çanak kullanmaktan başka çare yok.Tekrar çok teşekkür ederim işin rast gelsin.
    bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İzmir'den izlemek için kaçlık çanak taktırmak lazım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben samsun dan 120 ofset çanak 0.1 db lnb ile 700 kanal alıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı siddharta Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İzmir'den izlemek için kaçlık çanak taktırmak lazım?
    1.20 cm çanak takarsan daha fazla kanal izlersin sorun olmaz 1000 üzerinde kanal ok ..

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri