Arkadaşlar Astra 19,2 uydusunu Sivastan izlemek mümkünmü?Hotbird uydusunda izlenecek kanal kalmadı.Anteni çevirmeyi düşünüyorum.
Arkadaşlar Astra 19,2 uydusunu Sivastan izlemek mümkünmü?Hotbird uydusunda izlenecek kanal kalmadı.Anteni çevirmeyi düşünüyorum.
Peki,
Sivas'tan 90 cm canak anten ile hangi uydulari, hangi parametreler ile alabileceginizi anlatan bir PDF dosya hazirladim.
Bir örnek:
Sorunuzun cevabina gelince;Kod:# Eger Alınabirlik basliginin altindaki sembol yesil ise uyduyu alabilirsiniz. Sari bir soru isareti varsa almaniz mümkün degildir. Hic sembol yoksa yine alamazsiniz. # Konum sizin bulundugunuz yerin uydunun kapsama alani icinde olup olmadigini gösterir. Konum basligi altinda bir kare kutu icinde nokta varsa kapsama alani icindesiniz demektir. # Diger basliklar antenin pozisyonu ile ilgilidir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'yi almaniz mümkün olabilir. Ama daha büyük canak kullansaniz daha iyi olurdu.
İNTİKAM64 Arkadaşım, verdiğin çok değerli bilgiler için sana teşekkür ederim.Astra uydusuna geçmeye karar verirsem muhakkak dediğin gibi büyük çanak kullanmaktan başka çare yok.Tekrar çok teşekkür ederim işin rast gelsin.
teşekkürler
İzmir'den izlemek için kaçlık çanak taktırmak lazım?
ben samsun dan 120 ofset çanak 0.1 db lnb ile 700 kanal alıyorum
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri