Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bırak ek hesabı Avans hesap var. Size aylık maaşınız hariç işte şu kadar avansınız var dıolar hesapta. Eğer maaş aldığnı banka değişip o hesabı ve avans hesabını kapatmazsanız sizi borçlandırıyor. Bu borcuda size 1 sene olmadan haber vermıyorlar. Sonra artık ödeyeceğiniz miktarı siz düşünün. Alacağınız cevapta yapabileceğimiz bişi yok. Sizde kuzu kuzu vermek zorunda kalıyorsunuz.
usta daha garabet bi durum benim başıma geldi..hiç müşterisi olmadığım,maaşımı vs. almadığım,patronlarımın dahi çalışmadığı Türkiyenin en köklü bankalarından olan bir banka beni arayıp 'avans hesaplı bir tasarruf hesabı açalım,esnek ödemeli kredi kartı verelim' falan dediler..sinirlendim 'siz benim telefonumu hangi yolla ele geçirdiniz dedim..yok efendim alışveriş merkezinde anket doldurmuşum...dedimki aynen hadi oradan ben anket falan doldurmadım bankanızı savcılığa vereceğim dedim..teşekkür ederiz vakit ayırdığınız için dedi kapattı...hadi buradan buyurun..benim telefonumu nereden öğrenmişler acaba??