Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: BTK tarifesi

  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart BTK tarifesi

    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dışında tutulan hizmetlerin kapsam, miktar ve uygulama esaslarında yapacakları değişiklikleri, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ya bildirmeden yapamayacak
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ), cep telefonu abonelerinin tepkisini çeken, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. nin kapsamı, miktarı ve uygulama esaslarında değişiklik yapılmasının önüne geçecek bir karar aldı.

    Vatandaştan gelen şikayetlere yer verilen Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. kararında, ''Elektronik haberleşme hizmetlerinin son kullanıcılara sunulmasında, işletmecilerin, ücretler yanında abonelik paketleri ile sunulan hizmetlerin kapsam, miktar ve bunlara ilişkin uygulama esaslarında kapsamlı değişiklikler yapabildikleri, bu değişikliklerin de tüketici nezdinde memnuniyetsizliğe yol açabildiği görülmektedir. Gelecekte bu yönde yaşanması muhtemel tüketici memnuniyetsizliğinin önlenmesini teminen tarife değişikliklerinin kapsamına ilişkin bir düzenleme yapılması ihtiyacı ortaya çıkmaktadır'' ifadesine yer verildi.

    Kararda, belirli bir ücret karşılığında belirli miktarda elektronik haberleşme hizmeti (ses, SMS, veri) kullanımını içeren paketlerde faturayı etkileyen paket ücreti, paket aşım ücreti, ücretlendirme periyodu gibi unsurlarında yapılacak değişikliklerin abonelik paketine ilişkin bir değişiklik olduğu kaydedildi. Paket değişikliği dışında kalan, elektronik haberleşme hizmetinin miktarı, çeşidi ve uygulama esaslarında değişiklik yapılmasının yeni bir abonelik paketi olduğu ifade edilen kararda, bu tip değişikliklerin yeni tarife bildirimi olarak BTK'ya sunulması gerektiği kaydedildi.


    HT

    LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7


    Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.


  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Ben bu BTK yı anlamıom. Wımax ın lisansını sözde 2011 de vereceklerdi. şimdi 2012 nin sonu diyorlar ama 2014 ün başından önce gelmicek.

    Bizi Dandik 3 G kullanmaya mahmum ettiler. Rusya -Azerbeycan gibi ülkerlde artık millet wimax kullanıo hatta wimax bitti wimax 2 ye geçtiler ama biz halen GSM firmalarının 3 G de bizleri yolmalarını bekliyecez.

    Bide fitayları aşağı çekse ya BTK . Bu BTK da çalışanların uzaktan yakından teknolojiden anladıklarına inanmıom.

    LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7


    Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.


Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •