Kanal D ekranlarında bugün bir ilk yaşandı. Sansürsüz doğum gerçekleşti, ekranda doğum anını gören izleyiciler şoke oldu...
[JW]http://62.212.88.38/~videofare/video/749_98749.flv[/JW]
Bu sezeryan ameliyatı sanırım
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
şahsi görüşüm, bunları aşmamız lazım.
Gunduz kuşağı olmasından dolayı belki tartışılabilir.
ama genel anlamda, hamile bayan,eşi ve doktor vs ortak karar ile bu gercekleştiyse çok fazla altında bişey aranmamalı.
Zaten bu olaya ''cinsel obje'' olarak bakan varsa yazıklar olsun...
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
sezeryan ameliyatı bu evet, ama gayet normal bir görüntü, anormal bir durum değil yaniii, bunları artık aşmamızın zamanı geldi geçti diye düşünüyorum.
LEBEN ?
Bu gün doğumu canlı verirler,yarın yapılışını..
Televizyonun kumandası sen de değil mi?İzlemek istemezsen kapatıverirsin!..
---------,yarın yapılışını.Normal dizileri bile fazla ****** ve Türk halkının geleneklerine aykırı bulan bu yasakçı zihniyet mi? ...Kaygın yersiz!
Bu sabah canlı doğum olayını ben de izledim;stüdyoda seyircilerin,ekran başında onca izleyicinin ve de [B]ameliyathanede,babanın da hazır bulunduğu uzman bir ekibin kontrolünde gerçekleşen olayı farklıbir değerlendirmeye tabi tutanlar varsa "el insaf!" derim./B]
adap terbiye denilen birşey var bu tür görüntülerle gençleri zihnini çeliyorlar olmaması gerek görüntüler bunlar
Nasıl bir zihinki hemen çeliniyor? Zaten hep böyle düşüne düşüne cahil kalmadımı bu millet Ama korkun yersiz bence senin zihininden başkası çelinmemiştir zaten
Bencede çok normal görüntüler varsın zihinleri bozuk olanın çelinsin.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri