REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
118 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: 31 Ağustos SUNNY H/W 12.01.A5 TPS Auto Yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım Yazılım tarafımdan H/W 12.03.A5 den H/W12.01.A5'e çevrilmiştir. Diyorsun 12.03.A5 nerede. Cihazım 1030 ATSKYZ Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sinanmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım Yazılım tarafımdan H/W 12.03.A5 den H/W12.01.A5'e çevrilmiştir. Diyorsun 12.03.A5 nerede. Cihazım 1030 ATSKYZ Teşekkürler
    Forumu takip etmediginiz belli Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı srknbs Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta kurukafayı yazılımdan sonra atsak..sorun çıkarmı...
    yazılımdan önce atılmasını belirtmişsiniz.....
    Yüklemede hata verirse önce yüklemen lazım tabi, ama Kanal kilidi açılmazsa yazılımdan sonra tekrar yüklemen gerekebilir...
    www.yxsdf.info © 2010

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi hocam 16.00.a1 ede bekliyoruz.
    bir o kaldı ya.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımı yükledim fakat kanal kilit açılmıyor.reset attım yine açılmadı.bir de 12.01.a5 hw si 12.03.a5 olmuş zarar verir mi.yazılımdan önce kuru kafa da atmıştım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alkara Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılımı yükledim fakat kanal kilit açılmıyor.reset attım yine açılmadı.bir de 12.01.a5 hw si 12.03.a5 olmuş zarar verir mi.yazılımdan önce kuru kafa da atmıştım.
    Cihazınıza önce btm yazılım yükleyin. Daha sonra BootLoader 219v4 yükleyin, sonra bu yazılımı tekrar yüklemeyi deneyin. Ayrıca 12.03.A5 yazmasının bir etkisi yok...
    www.yxsdf.info © 2010

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Forumu takip etmediginiz belli Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Forumu takip edemediğim doğru inanın buna vaktim yok değerli zamanınızı çaldığım için üzgünüm emeğiniz için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yxsdf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cihazınıza önce btm yazılım yükleyin. Daha sonra BootLoader 219v4 yükleyin, sonra bu yazılımı tekrar yüklemeyi deneyin. Ayrıca 12.03.A5 yazmasının bir etkisi yok...
    btm yazılımı yüklenince kanal kilit açılıyor.fakat verdiğiniz yazılım atılınca tekrar kanal kilit açılmıyor.kurukafayıda attım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alkara Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    btm yazılımı yüklenince kanal kilit açılıyor.fakat verdiğiniz yazılım atılınca tekrar kanal kilit açılmıyor.kurukafayıda attım.
    sarı mavi yeşil *** menüsüne gel,sarı ile load default yap exit ile çıkmadan cihazı arkadan aç kapa kanal kilidi üstüne gel açık yap o.k

Sayfa 3/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri