REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
118 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: 31 Ağustos SUNNY H/W 12.01.A5 TPS Auto Yazılımı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

finest gardas vermis oldugunuz talimata gore ben yaptim ama yine kilit bolumu acilmiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ykurnaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    finest gardas vermis oldugunuz talimata gore ben yaptim ama yine kilit bolumu acilmiyor.
    @ykurnaz arkadaşım bizzat denedim sonuç ok ama yazılımları siteden kısayol atmıştım ama mesaja upload yapayım kendi denediğim yazılımı birazdan saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler tüm emeği geçenlere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usatalar herşey okey(anlatıldığı gibi yapılınca) yalnız..*** kanallarına kilit koyduk şimdi hiç bir şifreyi kabul etmiyor ( kanallar açılmıyor tabii) acaba yazılımda farklı özel bir şifremi var.bilgi verirseniz sevinirim saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ateşelektronik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usatalar herşey okey(anlatıldığı gibi yapılınca) yalnız..*** kanallarına kilit koyduk şimdi hiç bir şifreyi kabul etmiyor ( kanallar açılmıyor tabii) acaba yazılımda farklı özel bir şifremi var.bilgi verirseniz sevinirim saygılar
    cihazın kilit kodunu sıfırlamak için menüye basılır ve sistem ayarlarının üzerine gelinir OK basılır ve kumandadan sırasıyla KIRMIZI+YESİL+SARI+MAVİ tuşlanır sistem menusu açılır artık kilit kodunuz 0000 olmuştur:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunları yaptık ama özel kilit kesinlikle açılmıyor yani onun şifresi değişmiyor (onunda ne olduğunu bilmiyoruz zaten bilsek sorun kalmaz)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2580-7777 bunları denedinmi ustam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlk mesaja bugün tarihli yeni sorunsuz dosya ve açıklama eklenmiştir...
    www.yxsdf.info © 2010

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi denedim olmadı başka bildiğiniz varmı...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ateşelektronik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şimdi denedim olmadı başka bildiğiniz varmı...
    Kumandanın menu tuşuna basın, sistem ayarları menüsünün üzerine gelip OK'e basın, OK'e bastığınızda karşınıza şifre bölümü çıkacak sırayla KIRMIZI-YEŞİL-SARI ve MAVİ tuşuna basın, Tekrar şifre sorduğunda 0000 girin

Sayfa 8/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri