Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
118 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: 31 Ağustos SUNNY H/W 12.01.A5 TPS Auto Yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

harkasınız teşekkürler devamı inşallah gelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı omni Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sarı mavi yeşil *** menüsüne gel,sarı ile load default yap exit ile çıkmadan cihazı arkadan aç kapa kanal kilidi üstüne gel açık yap o.k
    denedim olmuyor .kanal kilit açılmadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı omni Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sarı mavi yeşil *** menüsüne gel,sarı ile load default yap exit ile çıkmadan cihazı arkadan aç kapa kanal kilidi üstüne gel açık yap o.k
    Ustalar kanal kilit açma problemini bende yaşıyorum,Yardımcı olursanız sevinirim. Bu yazılımı çok beklemiştik emekleri geçen arkadaşlara tşkler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben bu yöntemi sürekli kullanıyorum ilk defa olumsuz cevap alıyorum.yalnız burda önemli olan keyleri load default yaptıktan sonra ekranda keyler görünürken cihazı arka anahtardan kapatıp açacaksınız.yani *** menüsünden çıkmadan...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aaaaaa.... arkadaşlar... bu yazılımıları 1030dci den DSC911AZ menüsüne çevire bilen yok mu?????? istemiyorum sunny menü v.s.... size zahmet ilgilenirseniz sevinirim....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben bu yöntemi sürekli kullanıyorum ilk defa olumsuz cevap alıyorum.yalnız burda önemli olan keyleri load default yaptıktan sonra ekranda keyler görünürken cihazı arka anahtardan kapatıp açacaksınız.yani *** menüsünden çıkmadan...
    tamam ben de öyle yaptım.çıkmadan açıp kapattım.olmadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı egk_2001 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aaaaaa.... arkadaşlar... bu yazılımıları 1030dci den DSC911AZ menüsüne çevire bilen yok mu?????? istemiyorum sunny menü v.s.... size zahmet ilgilenirseniz sevinirim....
    ilk önce Sunny Orjinal Yazılımı Yükle Sonra Bu yazılımı.!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alkara Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    btm yazılımı yüklenince kanal kilit açılıyor.fakat verdiğiniz yazılım atılınca tekrar kanal kilit açılmıyor.kurukafayıda attım.
    kastettiğin btm yazılım ise zaten yapmıştım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstad sonra bu yazılımı dediğin hangi yazılım ?? var mı yani DSC911 için yazılım güncel olarak ?.. sizin için menüyü değiştirmek sorun olmaz sanırım... sunny de EPG yok ve çok aşırı rahatsız ediyor astra izlerken...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı egk_2001 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstad sonra bu yazılımı dediğin hangi yazılım ?? var mı yani DSC911 için yazılım güncel olarak ?.. sizin için menüyü değiştirmek sorun olmaz sanırım... sunny de EPG yok ve çok aşırı rahatsız ediyor astra izlerken...
    "bu" diye bahsettiğim yazılım, ilk mesajdaki yazılım. Ayrıca menü değişikliği yapmak maalesef amatör olarak mümkün değil... :00000002:
    www.yxsdf.info © 2010

Sayfa 4/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri