Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 5/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon
118 sonuçtan 41 ile 50 arasý

Konu: 31 Aðustos SUNNY H/W 12.01.A5 TPS Auto Yazýlýmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet farkýndayým amatör yapamadýðýný.. ondan sana danýþdým ya.. "kaon team tr" olarakdan... her neyse sanýrým er yada geç çýkar o yazýlýmlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mecburen vazgeçtim bu yazýlýmdan.emeðin için teþekkürler kardeþ.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý egk_2001 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet farkýndayým amatör yapamadýðýný.. ondan sana danýþdým ya.. "kaon team tr" olarakdan... her neyse sanýrým er yada geç çýkar o yazýlýmlar...
    Bizlerde Kaon amatörüyüz Menü deðiþimini ancak fabrika yapabilir :00000001: Yarýn normal boardlara yazýlým geleceðini umuyorum.
    Ýyi geceler, :00000003:
    www.yxsdf.info © 2010

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý egk_2001 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    cihaz hw sine uygun bir kaon,next veya diðer menüsü farklý çok cihaz var. birini yükleyebilirsin.ben de zaman zaman yapýyorum.önemli olan hw numarasý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sayýn ustam 7011 dcýz hw 12.01.a5 loader versiyonunu kurukafa ile 219.4 yaptým fakat kup 230 ile yeni yazýlýmý yükleyemiyorum.saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý alkara Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kastettiðin btm yazýlým ise zaten yapmýþtým.
    Sayýn Alkara arkadaþým öncelikle bu adresten 7011 12 01 A5 BTM YAZILIMINI YÜKLE Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. DAHA SONRA KURU KAFAYI YÜKLE SON OLARAKTA YENÝ YAZILIMI YÜKLE . BEN BU ÞEKÝLDE YAPTIM VE SONUÇ OK.(BTM YAZILIMININ 7011 OLMASINA DÝKKAT ET.)

AT7010DCI
    12.01.A5

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý boncuk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sayýn ustam 7011 dcýz hw 12.01.a5 loader versiyonunu kurukafa ile 219.4 yaptým fakat kup 230 ile yeni yazýlýmý yükleyemiyorum.saygýlar
    KUP 230'U AÇTIÐINDA YAZILARIN ALTINDAKÝ BOÞLUÐA TIKLA VE KLAVYEDEN SPACE TUÞUNA BAS MÜHENDÝS MODU YAZISINI GÖRDÜKTEN SONRA YAZILIMI YÜKLE...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý uygun Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sayýn Alkara arkadaþým öncelikle bu adresten 7011 12 01 A5 BTM YAZILIMINI YÜKLE Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. DAHA SONRA KURU KAFAYI YÜKLE SON OLARAKTA YENÝ YAZILIMI YÜKLE . BEN BU ÞEKÝLDE YAPTIM VE SONUÇ OK.(BTM YAZILIMININ 7011 OLMASINA DÝKKAT ET.)

AT7010DCI
    12.01.A5
    deneyelim kardeþ seni mi kýracam.fakat benim bildiðim 7010 ile 7011 ayný.önemli olan hw.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý uygun Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

AT7010DCI
    12.01.A5
    dediklerini aynen yaptým.fakat kanal kilit açýlmadý.yine de saðol.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yeni yazýlýmý yükledim kanal kilidi açýlmýyor yardýmlarýnýzý bekliyorum

Sayfa 5/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri