REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Sigortasız çalıştırıldığınızı anladığınızda ne yapmalısınız?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sigortasız çalıştırıldığınızı anladığınızda ne yapmalısınız?

Sigortasız Çalıştırılıyorsam Ne Yapmalıyım?, Sigortasız Çalıştırıldığınızı Anlayınca Ne Yapmalısınız?

Sigortasız Çalıştırılıyorsam Ne Yapmalıyım?

Sigortasız çalıştırıldığınızı anladığınızda, işyerinin bağlı olduğu Sigorta İl/Sigorta Müdürlüğü'ne bir dilekçe ile başvurabilirsiniz. Sigorta müdürlükleri her ilde bulunmaktadır.

Sigortasız çalıştırıldığınızı, işyerinden ayrıldıktan sonra anlarsanız, iş akdinizin sona erdiği yılın sonundan başlayarak 5 yıl içerisinde yetkili mahkemeye müracaat etme hakkınız bulunmaktadır.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim sene içinde benim bakmadığım ay 3 ay arka arkaya 26 gün yatırmamış birşey yapabilirmiyim acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim sene içinde benim bakmadığım ay 3 ay arka arkaya 26 gün yatırmamış birşey yapabilirmiyim acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bimer e şikayet ettim ıspartadan aradılar ssk dan dedilleri neden calışırken şikayet etmiyorsunuz dedi konuştuktan sonra iş mahkemesine vermeniz gerekiyo bizim yapabilecegimiz bir şey yok dediler dilekçemde dosya numarasını yazdıgım halde
    bana siz kimi şikayetettiniz diye soruyo böyle haram zadeler oldugu sürece devletten aldıgı her kuruş haram olsun
    yanıklarda iz bırakmaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri