Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 31/08 Türkiye'de Neler oluyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Acemi kasap kendini öldürdü

Acemi kasap kendini öldürdü Konya'da et kesmek için kullandığı bıçağın, bacağına saplanması sonucu ağır yaralanan kasap, kan kaybından hayatını kaybetti.

Marangozlar Sitesi'ndeki bir kasap dükkanında çalışan İbrahim Özer (23), işyerine gelen hayvan gövdelerini parçalara ayırmak isterken, dikkatsizlik sonucu kullandığı bıçağı bacağına sapladı. Ağır yaralanan Özer, olayı fark eden işyeri komşularının yardımıyla, otomobille Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Aşırı kan kaybeden genç kasap, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Konya, aa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evde hırsız dehşeti
    İzmir'in Çiğli İlçesi'nde, hırsızlık amacıyla girdiği evde karşılaştığı Ayşe Arslan'ı bıçakla sağ elinin bileğinden ve parmaklarından yaralayan kimliği belirsiz saldırgan kaçtı.

Lokman DAĞ'ın haberi

Arslan hastanede tedaviye alınırken, kaçan hırsız aranıyor.

Olay, bugün saat 07.00 sıralarında 1671 Sokak 769/3 numaradaki evde meydana geldi. İkinci katta bulunan daireye, balkon demirlerinden tırmanarak açık olan pencereden giren hırsız, ailesiyle birlikte yaşayan ve uykudan uyanıp banyoya giden 39 yaşındaki Ayşe Arslan'la karşılaştı. Paniğe kapılan hırsız, belindeki bıçağı çıkararak genç kadını, sağ bileğinden ve sol el parmaklarından yaraladı. Diğer odada uyuyan kızının çığlıkları üzerine uyanan baba Rıza Arslan, durumu polise bildirdi.

Saldırı sonucu bileğinde ve parmaklarında derin kesikler oluşan Ayşe Arslan, ambulansla önce Önce Özel Kent Hastanesi'ne, oradan da El ve Mikro Cerrahi Hastanesi'ne götürülerek ameliyata alındı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, evde parmak izi çalışması yaptı. Kaçan 20-25 yaşlarındaki erkek saldırganı yakalamak için araştırmalara başladı. Olayla ilgili soruşturmasının sürdürüldüğü, ilk incelemede hırsızın evden bir şey çalamadığının anlaşıldığı belirtildi.

Hürriyet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bolu Dağı'nda yoğun sis var
    Hava sıcaklığının bir anda 7-8 derece düşmesi ile birlikte Bolu Dağı’nda hakim olan sis, ulaşımı olumsuz etkiliyor. Sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştü.

Sabah saatlerinden bu yana D-100 kara yolu, Bolu Dağı,Bakacak Eskiviraj mevkiii ve Düzce-Akçakoca D-655 kara yolu Kestane Bayırı ve Şifalı Su mevkiinde sis nedeniyle sürücüler ulaşımda sıkıntı yaşıyor.
    Karayolları ekipleri, sürücüleri, ışıklı levhalarla uyarıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu acıya hangi anne dayanır?
    İkinci eşiyle sorunları nedeniyle komşularının yardımıyla sığındığı evde 4 çocuğuyla yaşam mücadelesi veren anne bir çocuğunu evlatlık diğerini de yurda verdi. Bir çocuğundan ise iki yıldır haber alamıyor.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, ikinci eşiyle sorunları nedeniyle komşularının yardımıyla sığındığı evde 4 çocuğuyla yaşam mücadelesi veren anne, umutla, iki yıl önce ''hakkını helal et'' diyerek kendilerinden ayrılan büyük oğlundan haber bekliyor.

Anne Fadime Demirci, ilk evliliğinden 6 çocuğu olduğunu ve eşinin yaklaşık 6 yıl önce öldüğünü, daha sonra ikinci evliliğinden de bir erkek evlat sahibi olduğunu, ancak, bazı sorunlar yaşadıkları için evden ayrılmak zorunda kaldığını söyledi. Kendisine komşularının sahip çıktığını, ikinci eşinden olan oğlu Çavuş da dahil 4 çocuğuyla iki odalı bir eve yerleştirip yardımcı olduklarını ifade eden Fadime Demirci, üst üste talihsizlikler yaşadığını belirtti. Demirci, şunları kaydetti: ''İki yıl önce, Nevşehir'deki ailemin yanına gitmek üzere Adana'ya geldiğimizde, şimdi 19 yaşında olan oğlum Mehmet, otogardan bizi yolcu ederken 'Ben Kadirli'ye dönmeyeceğim. Hakkını helal et. Yaşadığım baskılara dayanamıyorum. Kendinize iyi bakın' dedi. İkna edemedim. Kadirli'ye döndüğümüzde bulamayınca güvenlik yetkilileri ile savcılığa başvuruda bulundum. O günden bu yana da haber alamadım.''

Geçim sıkıntısı ve bazı nedenlerden çocuklarından birini evlatlık verdiğini, birini de Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) yetkililerine teslim ettiğini belirten Demirci, ''Çektiğim acıları kimse bilemez. Tek tesellim büyük oğlumun dönmesi. Bir an önce kavuşmak istiyoruz. Bizlere yardımcı olunmasını bekliyoruz'' dedi.

Küçük kardeşi Çavuş da ağabeyini çok özlediğini söyleyerek, elindeki fotoğrafı gösterip ''Onun fotoğrafıyla yatıp kalkıyorum. Bir an önce kucaklamak istiyorum'' diye konuştu.

AA

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri