REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
30 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Yeni Sigara Paketleri....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyide hocam ben karşılaştığım bir olayı paylaşmak istedim sadece. bunun tahrikle falan alakası olduğu sanmıyorum. çünkü yapmak istediğim bu değildi. sadece biraz stres atmak kendim galatasaraylıyım ama aynı şekilde takımımla alakalı böyle bir durum görmüş olsaydım sadece güler geçerdim. eğer aksini düşünen arkadaşlarım varsa bu konuyu beğenmiyen şimdiden onlardan özür dilerim. selametle.
    arkadaşım ben beğendim siesta arkadaşımızın yazdığı mesaja yönelik yazmıştır cabbari onu öteki türlü konun kapanmıştı ama açık sıkma canını

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım ben beğendim siesta arkadaşımızın yazdığı mesaja yönelik yazmıştır cabbari onu öteki türlü konun kapanmıştı ama açık sıkma canını
    sağolasın üstat teşekkür ederim desteğin için yanlış bişey yapmak istemiyorum çünkü kimseye karşı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence hiçte güzel olmamiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence güzel olmuş arkadaş.Tabi herkesin düşüncesi kendine ben beğendim.:45: :28: :28:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

resimler pc'm de yerini aldı bile..paylaşım için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hhehehe ya hepsnde böyle yazsa keşke süpeeerrrr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uzman_elhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nedenini biliyorum çünkü fenerlisin cimboma yapsalar beğenirdin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uzman_elhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım aynı şeyleri galatasaraya yapmış olsalardı bir galatasaraylı olarak yine paylaşıma sunardım. burda herhangi bir takım hakkında yazılanları sunmak değildi maksadım. burdaki tek espiri adamların bir şeyler düşünerek sigara paketlerine üşenmeden yazıp orjinal paket gibi göstermeleri idi. tabi düşünce senin düşüncen istediğin gibi aldılayabilir ve yorum yapabilirsin ama nedenini açıklaman gerekiyor bence. eğer bir fenerbahçeli olarak bu tepkiyi veriyorsan benim için sorun değil hemen galatasay için yazılan aynı şekilde bir kaç resim daha bulur foruma ekleyebilirim. maksat senin için rahat olsun. iyi çalışmalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım süper yawww

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri