Fenerbahçe'nin yalan rekorları
Değerli okurlar bir süreliğine İsrail'de bulunduğum için yazılarıma ara vermek zorunda kaldım.
Ama bu süre içinde spor basınımızdaki şişirme haberleri okumaya devam ettim.
Christoph Daum'un Türkiye liglerindeki tüm rekorları alt üst ettiğini, son yılların en yüksek ilkyarı performansı gösterdiğini, muhteşem skorlara imza attığını yazıyor basınımız.
Kimse o puanların en az 10'unun elle, kolla alındığını hatırlamak niyetinde değil. Ama ben de unutmak niyetinde değilim.
Anelka'nın Konyaspor'a elle attığı gol, Nobre'nin Çaykur Rize maçındaki kepçesi, Trabzonspor'un verilmeyeh penaltısı, Antep karşısında 90+3'te gelen Papila penaltısı hala hafızalarda.
Ne yazıkki 2006'ya girdiğimiz şu günlerde TÜrk futbolunu ileriye götürecek hiçbir işaret ve ümit ışığı yok.
Bir yanda şişirmelerle, abartmalarla, kuru gürültüyle iteklenerek şampiyon yapılan ve her sene Avrupa'da boyunun ölçüsünü alarak gerisin geriye Türkiye'ye dönen bir Fenerbahçe diğer yanda çalınan emekler, kötü yönetimler, boşa saçılan paralar..
Bir de bitmek tükenmek bitmeyen bir yabancı sayısını arttırma çabası.
Maalesef 2006'da Türk futbolu kan kaybetmeye devam ediyor. Eğer Almanya'da yetişen gençlerimiz olmasa milli takım da ayakta kalamayacak, yeni yıldızlar yetişmeyecek.
Yazık yalan rekorlara inanlara, yazık futbol aşıklarına, kandırılmışlara...
Kaynak: İnternetspor.
Yer imleri