Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Süper Final'de kötü haber!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Süper Final'de kötü haber!

Süper Final'de mücadelede edecek
    Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş taraftarını üzecek haber...

Hafta sonunda İnönü Stadı'nda oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi İstanbul Valiliği'nde gerçekleştirilen İl Güvenlik Kurulu toplantısında deplasman yasağı kararının devam etmesi kararı alındı. Kararın diğer büyük karşılaşmalarda da devam etmesi bekleniyor.
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında yasaklar kalkmalı taraftarlar butunleşmeli ben her zaman rakip takım taraftarları ile maç seytretmeyi severim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aslında yasaklar kalkmalı taraftarlar butunleşmeli ben her zaman rakip takım taraftarları ile maç seytretmeyi severim
    bence sen kendin dahi söylediklerine inanmıyorsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında taraftarları birbirlerine düşüren yöneticilerin demeçleri.sayın özhan canaydın,sayın güven sazak,sayın süleyman seba gibi isimlere ihtiyaç var.daha dün gibi hatırlarım fenerin 6-0 kazandığı maçta sayın canaydının fener başkanını tebrik edişini. kendi camiası böyle şeyi nasıl yaparsın diye adama demediklerini bırakmadı ne yazıkki fener yöneticileride her fırsatta bu maçı temcit pilavı gibi öne sürerek iki takım taraftarının birbirene düşman olmasını körüklemektedir.sosyal paylaşım sitelerinede bazen denk geliyorum taraftarlar birbirlerine demediklerini bırakmıyor nerdeyse bu taraftarlık yüzünden iki kardeş birbirne kanlı bıçaklı olacak. nereye kadar beyler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah gostermesın gs lı taraftarlarla mac seyretmeyı ıntıhar et daha ıyı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri