Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Süper Final'de kötü haber!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha Süper Final'de kötü haber!

Süper Final'de mücadelede edecek
    Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beþiktaþ taraftarýný üzecek haber...

Hafta sonunda Ýnönü Stadý'nda oynanacak Beþiktaþ-Galatasaray derbisi öncesi Ýstanbul Valiliði'nde gerçekleþtirilen Ýl Güvenlik Kurulu toplantýsýnda deplasman yasaðý kararýnýn devam etmesi kararý alýndý. Kararýn diðer büyük karþýlaþmalarda da devam etmesi bekleniyor.
    :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aslýnda yasaklar kalkmalý taraftarlar butunleþmeli ben her zaman rakip takým taraftarlarý ile maç seytretmeyi severim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umut55 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aslýnda yasaklar kalkmalý taraftarlar butunleþmeli ben her zaman rakip takým taraftarlarý ile maç seytretmeyi severim
    bence sen kendin dahi söylediklerine inanmýyorsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aslýnda taraftarlarý birbirlerine düþüren yöneticilerin demeçleri.sayýn özhan canaydýn,sayýn güven sazak,sayýn süleyman seba gibi isimlere ihtiyaç var.daha dün gibi hatýrlarým fenerin 6-0 kazandýðý maçta sayýn canaydýnýn fener baþkanýný tebrik ediþini. kendi camiasý böyle þeyi nasýl yaparsýn diye adama demediklerini býrakmadý ne yazýkki fener yöneticileride her fýrsatta bu maçý temcit pilavý gibi öne sürerek iki takým taraftarýnýn birbirene düþman olmasýný körüklemektedir.sosyal paylaþým sitelerinede bazen denk geliyorum taraftarlar birbirlerine demediklerini býrakmýyor nerdeyse bu taraftarlýk yüzünden iki kardeþ birbirne kanlý býçaklý olacak. nereye kadar beyler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

allah gostermesýn gs lý taraftarlarla mac seyretmeyý ýntýhar et daha ýyý

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri