Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Þampiyon Paketi ????

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon5 Þampiyon Paketi ????

Merhaba,
    Ben Digitürk'ün aylýk indirimli fiyatý 34 TL olan Þampiyonlar (GS,BJK,FB) Paketi'nden yararlanmak istiyorum. Fakat aklýma takýlan bir soru var :
    Bu paketi aldýðýmda sadece Lig TV + Ulusal + Þifresiz kanallar mý izleyebiliceðim, yoksa Lig TV + Giriþ Paketi mi?
    Cevaplarýnýzý bekliyorum, Saygýlar... :49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Uydu Kurdu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Merhaba,
    Ben Digitürk'ün aylýk indirimli fiyatý 34 TL olan Þampiyonlar (GS,BJK,FB) Paketi'nden yararlanmak istiyorum. Fakat aklýma takýlan bir soru var :
    Bu paketi aldýðýmda sadece Lig TV + Ulusal + Þifresiz kanallar mý izleyebiliceðim, yoksa Lig TV + Giriþ Paketi mi?
    Cevaplarýnýzý bekliyorum, Saygýlar... :49:

hangi uydu üzerinden?türksat diji uydusu?????

eðer diji uydusu olursa giriþ paketi yanýnda 2 tane 4+4=8tl ***if paketi almak zorundasýn...11.99+8=21.99 bikere bu para cebinden çýkacak artý bunun yanýnda þampiyonlar paketinide 21.99 tl nin üzrinde ilave et...

türksat olursa yayýn sd dir diji de hd izleme þansýnda var...
    türksatta 33.25e de paket var kredi kartýndann tek çekim 12 ay taqksit ayýk 33.25 tl ye geliyo

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon5

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

hangi uydu üzerinden?türksat diji uydusu?????

eðer diji uydusu olursa giriþ paketi yanýnda 2 tane 4+4=8tl ***if paketi almak zorundasýn...11.99+8=21.99 bikere bu para cebinden çýkacak artý bunun yanýnda þampiyonlar paketinide 21.99 tl nin üzrinde ilave et...

türksat olursa yayýn sd dir diji de hd izleme þansýnda var...
    türksatta 33.25e de paket var kredi kartýndann tek çekim 12 ay taqksit ayýk 33.25 tl ye geliyo
    Peki kardeþ, bu türksat paketine ''Türkmax,Ýz,Moviemaxx Speed, Discovery Channel, National Geographic'' kanallarý da dahil mi? Bir de benim bir arkadaþ bütün maçlarý izlemek için ''SADECE'' 54 TL ödüyor + Lig TV kanallarý bir de bütün kanallarýn hepsi açýk, peki bu nasýl oluyor? Üstelik 1. ay deðil baya oluyor...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri