REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: next 2000 süper plus net ( ethernet girişli )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 next 2000 süper plus net ( ethernet girişli )

arkadaşlar... yarın inşallah yeni receiverimi alıyorum... nextin yeni ethernetli uydu alıcısını kullananlar varsa benimle paylaşabilirlermi cihazın avantajlarını ve dezavantajlarını merak ediyorum... zira internetim mevcut ve gerekli tüm ekipmanları alarak sistemi hazır hale getirdim... sadece cihazı alacağım ve merkezi uydu yayın bağlı olduğu için yanlızca hotbird full server satın almak bana yetecektir (türksat için paylaşım yasaktır)... ek çanak anten taktırmaya site yönetimi kuralları gereği izin vermiyorlar... yarın yeni cihazımı eve getirip sinyali yakaladıktan sonra yabancı şifreli kanalları server sayesinde izleyeceğim için sevinçliyim arkadaşlar... bilgilerinize sunarım... saygılarımla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hotbird yanısıra diğer uydulardaki yayınlar var ama ek canak gibi bir olanağınız yoksa yapacak bisey yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım bence piyasadaki en iyi cihazı almışsın.Bu lafı bu işi iyi bilen birisi olarak söylüyorum.Tabi bu cihazın HD'li olanlarıda var ama 700 tl civarında.Sağlam bir server aldığın takdirde ölmeyecek bir cihaz uzun yıllar sorunsuzca kullanırsın geçişleri hızlı,menü kullanımı basit,teknik ve yazılım desteği mevcut,uydudan güncellemeli eğer server almak istemezsen xbox aparatı ile uydudan kart paylaşımı bile yapabilirsin.Hayırlı olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo yeni cihazıma bugün resmen kavuştum...

arkadaşlar... tavsiyeleriniz için teşekkürler... bugün next 2000 ethernet girişli receiver satın aldım ve gayet kullanışlı olduğunu gördüm... internetten kart paylaşım aboneliği temin ettim ve hotbird uydusundaki şifreli paket yayınlarını izlemeye başladım... next aldığım için şanslı ve mutluyum... saygılarımla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun kardeş gülle gülle kulan...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dreamboxdan sonra alınabileck en ıyı cıhaz şu an hayırlı olsun.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar kolay gelsin. Bende de bu cihazdan var. Ben bu cihazla kendim kart paylaşımı yapabilir miyim? 3-5 arkadaşla elimdeki yasal kartı paylaşmak istiyorum. Ama bu konuda çok fazla bilgiye sahip değilim. Bana ayrıntılı açıklama yapabilecek biri olursa sevinirim. Bir de bu xbox dediğiniz aparat kaç paradır? server aracılığıyla kart paylaşımı nasıl yapılır? Lütfen ilgilenirseniz sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihazın kendisi ile uzaktaki arkadaşlarınla kart paylaşımı yapamazsın.Xbox aparatı 160-170 tl civarında.Yanlız xbox takarsan 53 dereceye ayrı bir çanak kurman lazım dataları alman için
    Konu kucer06 tarafından (20-07-2009 Saat 02:24 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilginiz için teşekkürler. İnternet üzerinden kart paylaşımı yapmam mümkün değil mi? Cihazdaki yazılımda kart paylaşımı var gibi geldi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Server alırsan sen yapabilirsin seyredersin fakat uzaktaki arkadaşlarına veremezsin

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri