arkadaslar net bir fiyat goremedim hepsi share yapmiyor sanirim acaba share yapan cihazin fiyati nedir?selamlar....
bu cihazın server vede yazılım garantisi ne kadar sürecektir üstad bu anlattıklarınıza bakarak her gün bayram gibi konuşuyosunuz biraz gelecekten bahsedelim
dostum hıcbır sıfrelı sısteme garantı verılmez ama bunların kullandıgı sıstem orgınal card uzerı yayın verıyorlar yanı yılın bıtınce ucret odemek zorundasınız bılgınıze odersenız ızlemeye devam edersınız
peki diyelimki 1 yılı doldurduk yeniden başlamak için ne ödenecek1 yıl daha izlemek için
@morss arkadaşım şimdi bu tür ortamlarda fiyat olayı tarşıtmalar yaratacağı için verilmez...ilgili bölgende bu ürünün satışını yapan bayilerden bilgi alabilirsin ama sana şu kadarını söyleyebilirim bu gün piyasada satılan en düşük abo kart bedeli kadardır...
Saygılar
DigiDuck
teşekürler arkadaşlar
dostlarım bu güzell cihazz ama yanlış görmedim dimii sizlerin dikkatini cekmedimii resimde spor kanalı var o şifreli değilmiydi nasıl cözdüü yaa hani cözülmezz diyorlardıı bu kanal nasıl oldu aydınlatırmsın yoksa üyemisin sen o kanala finest aydınlatsana bizee lütfenn
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri