REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
44 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Finest paylaşımlı cihazlar hakkında bilgiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar iyi bayramlar fta sı 190$ selamlar
    @47xfenerli...

Arkadasm sanirim bu yukarida yazdigin fiyat sadece FTA makinaya ait degildir istersen bir duzeltme yapiver

Saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar net bir fiyat goremedim hepsi share yapmiyor sanirim acaba share yapan cihazin fiyati nedir?selamlar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mutombo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar net bir fiyat goremedim hepsi share yapmiyor sanirim acaba share yapan cihazin fiyati nedir?selamlar....
    @mutombo arkadaşım bulunduğunuz şehirdeki bayiden fiyat almanız daha sağlıklı olacaktır unutmadan PLUS SERİSİ nin tamamı paylaşımlı modeldir saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu cihazın server vede yazılım garantisi ne kadar sürecektir üstad bu anlattıklarınıza bakarak her gün bayram gibi konuşuyosunuz biraz gelecekten bahsedelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum hıcbır sıfrelı sısteme garantı verılmez ama bunların kullandıgı sıstem orgınal card uzerı yayın verıyorlar yanı yılın bıtınce ucret odemek zorundasınız bılgınıze odersenız ızlemeye devam edersınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki diyelimki 1 yılı doldurduk yeniden başlamak için ne ödenecek1 yıl daha izlemek için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı morss Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki diyelimki 1 yılı doldurduk yeniden başlamak için ne ödenecek1 yıl daha izlemek için
    @morss arkadaşım şimdi bu tür ortamlarda fiyat olayı tarşıtmalar yaratacağı için verilmez...ilgili bölgende bu ürünün satışını yapan bayilerden bilgi alabilirsin ama sana şu kadarını söyleyebilirim bu gün piyasada satılan en düşük abo kart bedeli kadardır...

Saygılar

DigiDuck

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostlarım bu güzell cihazz ama yanlış görmedim dimii sizlerin dikkatini cekmedimii resimde spor kanalı var o şifreli değilmiydi nasıl cözdüü yaa hani cözülmezz diyorlardıı bu kanal nasıl oldu aydınlatırmsın yoksa üyemisin sen o kanala finest aydınlatsana bizee lütfenn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı duygusal_24 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostlarım bu güzell cihazz ama yanlış görmedim dimii sizlerin dikkatini cekmedimii resimde spor kanalı var o şifreli değilmiydi nasıl cözdüü yaa hani cözülmezz diyorlardıı bu kanal nasıl oldu aydınlatırmsın yoksa üyemisin sen o kanala finest aydınlatsana bizee lütfenn
    Lig Tv acılan paketlerde yok arkadaşım .Resim olarak verilmiş zannedersem

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri