Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/5 ÝlkÝlk 12345 SonSon
44 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Finest paylaþýmlý cihazlar hakkýnda bilgiler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Rx100tx

Alýntý kýnýk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu cihaz kablosuz olarak nekadar mesafeden birbirinden alýyor acaba birde bu cihazda hd desteði varmý tþk
    Selam... IYI Seneler vede mutlu saglikli nice bayramlar dilegi ile...

RX TX uniteleri acik alanda ortalama 100-150mt arasinda sorunsuz calisiyor.. denemelerimiz sonucunda alt kat ust kat veya ayni daire icersinde farkli oda kombinasyonlari ile sorun yasamadik... cihazlar 400 Mhz. araliginda haberlesiyor..

Saygilar..

DigiDuck

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaslar net bir fiyat goremedim hepsi share yapmiyor sanirim acaba share yapan cihazin fiyati nedir?selamlar....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mutombo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaslar net bir fiyat goremedim hepsi share yapmiyor sanirim acaba share yapan cihazin fiyati nedir?selamlar....
    @mutombo arkadaþým bulunduðunuz þehirdeki bayiden fiyat almanýz daha saðlýklý olacaktýr unutmadan PLUS SERÝSÝ nin tamamý paylaþýmlý modeldir saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu cihazýn server vede yazýlým garantisi ne kadar sürecektir üstad bu anlattýklarýnýza bakarak her gün bayram gibi konuþuyosunuz biraz gelecekten bahsedelim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dostum hýcbýr sýfrelý sýsteme garantý verýlmez ama bunlarýn kullandýgý sýstem orgýnal card uzerý yayýn verýyorlar yaný yýlýn býtýnce ucret odemek zorundasýnýz býlgýnýze odersenýz ýzlemeye devam edersýnýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

peki diyelimki 1 yýlý doldurduk yeniden baþlamak için ne ödenecek1 yýl daha izlemek için

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý morss Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    peki diyelimki 1 yýlý doldurduk yeniden baþlamak için ne ödenecek1 yýl daha izlemek için
    @morss arkadaþým þimdi bu tür ortamlarda fiyat olayý tarþýtmalar yaratacaðý için verilmez...ilgili bölgende bu ürünün satýþýný yapan bayilerden bilgi alabilirsin ama sana þu kadarýný söyleyebilirim bu gün piyasada satýlan en düþük abo kart bedeli kadardýr...

Saygýlar

DigiDuck

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekürler arkadaþlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dostlarým bu güzell cihazz ama yanlýþ görmedim dimii sizlerin dikkatini cekmedimii resimde spor kanalý var o þifreli deðilmiydi nasýl cözdüü yaa hani cözülmezz diyorlardýý bu kanal nasýl oldu aydýnlatýrmsýn yoksa üyemisin sen o kanala finest aydýnlatsana bizee lütfenn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý duygusal_24 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    dostlarým bu güzell cihazz ama yanlýþ görmedim dimii sizlerin dikkatini cekmedimii resimde spor kanalý var o þifreli deðilmiydi nasýl cözdüü yaa hani cözülmezz diyorlardýý bu kanal nasýl oldu aydýnlatýrmsýn yoksa üyemisin sen o kanala finest aydýnlatsana bizee lütfenn
    Lig Tv acýlan paketlerde yok arkadaþým .Resim olarak verilmiþ zannedersem

Sayfa 4/5 ÝlkÝlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri