Teþekkur: 0
Beðeni: 0
arkadaslar net bir fiyat goremedim hepsi share yapmiyor sanirim acaba share yapan cihazin fiyati nedir?selamlar....
bu cihazýn server vede yazýlým garantisi ne kadar sürecektir üstad bu anlattýklarýnýza bakarak her gün bayram gibi konuþuyosunuz biraz gelecekten bahsedelim
dostum hýcbýr sýfrelý sýsteme garantý verýlmez ama bunlarýn kullandýgý sýstem orgýnal card uzerý yayýn verýyorlar yaný yýlýn býtýnce ucret odemek zorundasýnýz býlgýnýze odersenýz ýzlemeye devam edersýnýz
peki diyelimki 1 yýlý doldurduk yeniden baþlamak için ne ödenecek1 yýl daha izlemek için
@morss arkadaþým þimdi bu tür ortamlarda fiyat olayý tarþýtmalar yaratacaðý için verilmez...ilgili bölgende bu ürünün satýþýný yapan bayilerden bilgi alabilirsin ama sana þu kadarýný söyleyebilirim bu gün piyasada satýlan en düþük abo kart bedeli kadardýr...
Saygýlar
DigiDuck
teþekürler arkadaþlar
dostlarým bu güzell cihazz ama yanlýþ görmedim dimii sizlerin dikkatini cekmedimii resimde spor kanalý var o þifreli deðilmiydi nasýl cözdüü yaa hani cözülmezz diyorlardýý bu kanal nasýl oldu aydýnlatýrmsýn yoksa üyemisin sen o kanala finest aydýnlatsana bizee lütfenn
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri