Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Kaçağın faturasını batıya ödetiyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Kaçağın faturasını batıya ödetiyoruz

Bakan'dan acı itiraf: Kaçak elektriği Güneydoğu kullanıyor. Kaçağın faturasını onlara değil batıya ödetiyoruz çünkü..
    Milliyet Gazetesi'nden Fikret Bila'ya açıklamalarda bulunan Enerji Bakanı Taner Yıldız, kaçak elektrikle ilgili çok konuşulacak değerlendirmelerde bulundu. Yıldız, kayıp kaçağın en yoğun olduğu bölgenin Güney Doğu olduğuna işaret ederek 'Bu konu aslında biraz hassas bir siyasi konu. İstismar edilmeye müsait. Urfa, Diyarbakır, Siirt,Batman, Hakkâri. Şimdi bu bölgedeki kaçak elektriğin parasını sadece bu bölgedeki abonelere yansıtırsak, bunu siyasi olarak istismar ederler. Terör örgütü ve siyasette aynı çizgideki partiler; ayrımcılık yapılıyor, diye istismar ederler. Fatura farkını etnik ayrımcılık diye gündeme getirirler.' diye konuştu.

Yıldız: 'Bölüşmezsek ayrımcı derler'

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben gaziantepliyim..Bunu kullanan bazı illerimiz var doğrudur..Bu iller yüzünden bizim de adımız kötüye çıkıyor ve aynı kefeye konuluyoruz..Lütfen Güneydoğu daki bazı iller şeklinde hitap edilsin..Herkes bir değildir..
    Ben demiyorum ki gaziantep te kullanan yok diye ama gerçekten bizi diğer doğu illeri ile karıştırmaları bizim artık zorumuza gidiyor..Gaziantep en gelişmiş güneydoğu şehri sayılır..Lütfen bizleri artık bu insanlardan ayırın..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sen türkjiye cumhuriyetinin bakanısın hırsızlık yapılıyo yapan yere üç oy alacam diye üstüne gidemiyon sen ol başbakanımız olsun yazık değilmi bize insaf yaa ver elektriği sana kurşun bomba olarak dönsün askerimize polisimize allah bildiğigi yapsın sizi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri