Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Zokora: Emre ırkçılık yaptı

  1. #11

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    trabzon maçını yılllar önce çok iyi hatırlarım maç sonunda ünal amca ayağıma bastı canım çok yandı diyen dünkü çocuk her takım ama her takımın alkışladığı fb nin şeytan lakaplı oyuncusuna kalkıp ukalaca saygısızca konuşuyorsa sizden bizden önce bu şımarık adamın biletini fb spor kulübünün kesmesi lazım emre sen eğer klastan bahsediyorsan bu yaşında seni rıdvan alır sahada kucağında sallar ondan sonrada kalenin içine bırakıverir biraz konuşurken rıdvan gibi tanju gibi metin ali feyyaz gibi bir döneme damgasını vurmuş insanlara saygılı olacaksın sen rıdvanın tırnağı dahi olamassın hani demişsin ya klasımda biri değil diye saygısızlık yaptığın adam seni hem beyefendiliği hemde oynadığı top ile 4 e katlayıp 8 lede çarpar!!!!

  2. #12

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı yukselertekin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    trabzon maçı kaybedince gündem değiştirmek için bunların altına sığınıyor, emre söylemiş olabilirim diyor,belki cezada alacakki gerektiriyorsa alsın, ama zokarada bana küfretti diyor zokorada dürüsce çıkıp evet bende küfretmiş olabilirim diyebilecek karekterdemi merak ediyorum,onlar için ırkçılık nekadar önemli ise bizim içinde ana,avrat bacı onun iki katı önemlidir. dünden beri bu olay oldu gündem değişti bunun benzerini sayın m.ali yılmaz söylemişti kendi futbolcusu için hiçbir şey olmamıştı ama olayın fenerbahçe ile olması medya nimet bulmuş gibi balıklama atladı vurun abalıya .. şimdi burdan trabzon'lu arkadaşlara soruyorum biri sizin annenize ,karınıza,bacınıza küfretse ne tepki verirsiniz, ben tokatlıyım bizler böyle küfreden adamı vururuz..
    o da küfretseydi o zaman yada 2tane yumruk asılsaydı biz müslümanız nazi değiliz ırkçılık yapalım dinimizde varmı bir insanı renginden ötürü dışlamak hakaret etmek yaradılanı hor görme yaradandan ötürü dememişmi yunus emre bu söylemden sonra türkiyeye gelecek topçu 2kere düşünmezmi yada bu söylemin türkiyeye verebileceği zararları hiç düşündünmü küfür ettiyse sende küfür et olmadı dayanamadın patlat tokadı indir ama bu tür söylemi kimsenin yapmaya hakkı yok bu benim düşüncem ha bu olayla ilgilide fb spor kulübünün hiçbir suçu günahı yok onuda ayıralım lütfen bu olay tamamen emrenin karakteri ile alakalı bir konu!'

  3. #13

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    emre yıllarca dışarıda yani avrupata top oynadı...hadi italyayı geçtik onlar ingilizlere göre daha bize yakın enazından akdenizli...fakat ingilterede top koştururken ingiliz bir futbolcunun veya yanıbaşındaki tirbünden bir seyirci pis türk veya pis müsliman dese(belkide butür lafları duymuştur)ne yapardı ne düşünürdü....zokaraya söylediği pis zenci lafı öncelikle insanlik suçu yani karşındakini küçük- hakir görme ALLAH katında günahtır....derisi siyah olana bunu söyleyen bir diyerinin ırkı için bir başkasının mezhebi veya dinini bahane gösterip hakaretlerine devam eder,etmiştirde..bir insan yedisinde ne b.ksa yetmişindede aynı b.ktur,galatasarayda neyse fenerdede aynıdır...emrenin futbolunu severim,tekniktir mücadelecidir,oyunu iyi okur fakat karakter ve kişilik bozukluğu onun bu meziyetlerini sıfırlıyor hatta nefret ettiriyor....ne diyeyim ALLAH ıslah etsinde türk futbolu kazansın...
    CİMBOMLU

  4. #14

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.


    Faruk Öksüz
    TFF
    Yönetim Kurulu
    Hukuktan Sorumlu Üye


    EMRE nin avukatıymış:49:

    ceza gelirmi sizce ?
    ceza gelsede ırkcılıktan gelmez.emre için federasyon olarak ırkcılık maddesinin yaptırım şeklini değiştiririz gerekirse federasyon olarak siyasi partilerin kapısına dayanır kanun çıkattırız genede ırkcılıkda yargılamayız

  5. #15

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Anormal bir durum yok
    önceki vukuatlarına bakın, adam kafa keser,orta parmak gösterir. milli maçta taraftara a..... o...... der, yani ne ilk nede son..

  6. #16

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    resmen gundem degisti aksamki spor haberlerinde herkes emreden bahsetti oynanan guzel futbola golge dustu isim icabi zencilerle içli disliyim bir gun bir zenci bir kadinin isini fiyati az buldugum için yapmamistim kadin bana ben siyahim zenciyim diyemi yapmiyormusun demezmi aklimin ucundan geçmezdi oyle bisey soyliyecegim bu pis zenci soylemi sundan bilmeyenler için soyliyeyim irkçilik manasinda degil o soylem bu siyahlarda ten kokusu var kendilerine has ama çekilecek gibi degil herkesin bir ten kokusu varsa bunlarda apayri bir ten kokusu mevcut elbiselerinde dahi o koku var oradan gelir o pis zenci soylemi zaten emre ne dedi irkçilik manasinda soylediysem allah kalbimi sokup alsin dedi emrenin oyunda sinirli halini hep biliyoruz agzininda kufurlu oldugunuoyuncularla hakemle satastigini biz ler ne soylersek soyliyelim onun o kotu huyu asla çikmaz insan kolay kolay huyunu degistiremez bu tipler etrafimizda da vardir

  7. #17

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Trabzonsporlu futbolcu Zokora'ya yönelik sözlerinden dolayı, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na tedbirli olarak sevk edildi.

  8. #18

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    OLUR OLMAZ sebeplerden 3 maç ceza veriliyor futbolculara.
    bakalım bu olaydan nasıl bir CACIK çıkacak

  9. #19

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Emre'ye tarihi darbe


    TFF Hukuk Müşavirliği, dudak okuma yöntemiyle Emre'nin Zokora'ya "Si...min zencisi" dediğini tespit etti.




    Tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilen yıldız oyuncu suçlu bulunursa, Türk futbolunda ırkçılık yüzünden ceza alan ilk oyuncu olacak
    Milliyet'ten Cemal Ersen'in haberine göre, Fenerbahçe-Trabzonspor maçında Zokora'ya, İngilizce "S......min zencisi" dediği iddia edilen Emre, maç görüntülerinin izlenmesi ve ağız okuma yönteminden sonra tedbirli olarak PFDK'ya gönderildi.
    EN AZ 4 MAÇ CEZA ALACAK

    Disiplin Talimatı'nın, "Ayrımcılık" başlıklı 44. maddesi, "Irk dil, din etnik köken ayrımcılığı yaparak insanlık onurunu herhangi bir şekilde zedeleyen futbolculara 4 ile 8 maç müsabakadan men cezası" öngörüyor. Emre suçlu bulunursa en az alt sınır olan 4 maç ceza alacak. Emre'nin yanı sıra Fenerbahçe'ye de talimata göre 50 ile 150 bin lira arasında para cezası kesilecek.
    GS MAÇINDA OYNAMAYABİLİR

    Emre Belözoğlu, tedbirin kaldırılması için yapılacak itiraz kabul edilmezse takımının bu hafta Galatasaray ile oynayacağı derbide yer alamayacak. Yine talimata göre kusurlu bulunur ve 4 maç ile cezalandırılırsa ancak final grubunun son haftasındaki Galatasaray derbisine çıkabilecek.
    ZOKORA HAKKINDA SUÇ UNSUNU YOK

    Futbol Federasyonu hukuk müşavirliğinin yaptığı inceleme sonunda Emre'nin söz konusu eylemi gerçekleştirdiği görüntülerden tespit edildi. Emre'nin, Zokora ile diyaloglarını İngilizce tercüman ve ağız okuma uzmanı ile değerlendiren hukukçular, milli oyuncunun maçtan sonra Lig TV'ye telefonla bağlanarak yaptığı açıklamaları da dosyaya koydu. Emre tarafından kendisine küfür ettiği ileri sürülen Zokora hakkında ise suç unsuruna rastlanmadı.
    Emre Belözoğlu'nun sözlü ifade verebileceği bildirildi. Sarı-lacivertli futbolcu istediği takdirde savunmasını kurul üyeleri önünde yapabilecek. Bu arada Fenerbahçe'nin öncelikle tedbir kararına itiraz edeceği, ardından Emre için kapsamlı bir savunma hazırlayacağı kaydedildi.

  10. #20

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı ASİL Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Emre Belözoğlu: Rıdvan sen kimsin


    Emre Belözoğlu, Rıdvan Dilmen'in kendisiyle ilgili sözleri için çok sert bir cevap verdi.




    Süper Kupa Süper final karşılaşmasında Emre ile Zokora arasında yaşanan olayın ardından yorumcu Rıdvan Dilmen Emre için ağır sözler sarf etmişti. Emre Bölezoğlu bugün basın toplantısında bu sözlere cevap verdi.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Emre Belözoğlu, Rıdvan Dilmen'in kendisiyle ilgili sözleri için Rıdvan benim kariyerimde bir oyuncu değil. Burada mütevazilik yapmayacağım. Rıdvan kim ki bana çantanı topla git diyecek. Burada Aykut Kocaman ve yöneticilerimiz var. Karar mercii onlardır." dedi.
    senin her tarafın kariyer olsa ne olur.ruh hastası.şımarık.sen kim rıdvan abi kim.onlar emekçidir.milletin gözünde taraflı tarafsız taht kurmuştur.sense taraflı tarafsız herkesin gözünde ruh hastası,kariyerli ama karaktersiz bu güne kadar kimseye bir şey verememiş acil rehabilitasyona ihtiyacı olan birisin.yalanlarına birde allah kalbimi söküp alsın diye manevi kılıf uyduruyorsun.bas git işine.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •