Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: "kalk da takla at"

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha "kalk da takla at"

Bakan Şahin'e dönerek "Bu ül***i seviyor musun, Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyor musun? İspatla

kalk da takla at, bir oyna da biz de sen
    den kurtulalım.

Sen bu ülkenin bir başbelasısın" diyerek kürsüden ayrıldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ temsil eden şahıs örnek olmalı bence. varmı böyle bir mantık ya, zorla kimse kimseyi sevemez,sevdiremez, Kimbilir!, "allah bilir" insanlara ne gözle bakılıyor. hocanın zikri neyse fikride o misali. inşallah toplum olarak daha iii bir noktaya geliriz. ve birbirimizle saraka etmeyi unuturuz saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesin bunlar bakan olmak için beş takla atmışlardır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

milletin oylarıyla bir yere gelenleri millet iyi görmeli akp hükümetinin bakanlarını lafa bakın hey arkadaşlar beni seviyorsan bir takla at göreyim diyen bir bakan hey benim yüce türk miletim iyi görün bunları görünki kimlere oy vermişiniz hey yüce türk milleti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu içişleri bakanını hiç sevmedim...öncelikle ukala ve kendini beyenmiş dünyayı ben yarattım havasında bir ALLAHın kulu fakat kendininde bir kul olduğunu unutan kullardan biri...eski mısırdaki firavunların insanlara bakışı tavrı ve edası var iç işleri bakanımızda fakat şunuda bilmeliki her firavunun bir musasının olduğunu,bakalım bizim icratın başındaki musa nezaman koparacak bu firavunun kafasını...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sırrı Süreyya Önder'den Şahin'de dinleme tepkisi

İdris Naim Şahin BDP'li vekiller arasındaki telefon görüşmelerini aktarınca Sırrı Süreyya Önder'den sert bir tepki geldi

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in TBMM'deki gensoru görüşmeleri sırasında BDP'li milletvekillerinin kendi aralarında yaptıkları konuşmayı aktarması, BDP'lilerin 'telefonlarımızı dinliyorsunuz' isyanına neden oldu. Radikal'den Deniz Zeyrek'in haberin göre, mahkemelerin telefon dinleme kararlarını hayata geçiren kurum olan Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) yetkililerine göre, bir milletvekilinin telefonunun Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. üzerinden yasal olarak dinlenmesi imkânsız.
    BDP'Lİ VEKİLLERİN TELEFONU NASIL DİNLENMİŞ

Başka biri dinlenirken milletvekilinin dinlemeye takılması mümkün, ancak Şahin'in, kendi aralarında konuştuklarını söylemesi, dinlenenlerden en az birinin vekil olduğunu kesinleştiriyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yetkililerine göre özel yetkili savcılar terörle mücadeleyi bahane edip başvuru yapsalar bile, milletvekilinin dokunulmazlığı olduğu için hiçbir hâkim dinleme kararı veremez. Dolayısıyla Şahin'in kastettiği konuşma ya Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dışındaki bir yöntemle dinlendi ya da daha önce örneği görüldüğü üzere, BDP'li vekillerin telefonları, başka 'kod isimlere' ait gibi gösterilip mahkemeden karar çıkartıldı. İki yöntem de suç ve ağır yaptırımları var.
    Önder: Mühim bir eşeklik

BDP'li Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Önder dün, "Mühim bir eşeklik, ahmaklık yapılmıştır. Bakanın zekâsı, söylediğim söz başka yerlere gider diye düşünmeye yetmiyor. Sanki marifet yapmış gibi, öküzün göle rahatladığı gibi pat pat söyledi" diye tepki gösterdi.
    MECLİS'TEKİ DİNLEME TARTIŞMASI

Bakan Şahin ise, Nevruz adı altında eylem yapan BDP'lileri "bölücülükle" suçladı. Şahin, Nevruz'un 21 Mart dışında kutlanmasının neden yasaklandığının gerekçesini "Bu konuyu örgütün, BDP'nin sözcülüğünü yaptığı, parçası olduğu KCK; yani 'Kürtleri cebren köleleştirme örgütü'nün aldığı tavsiye kararlarını, verdiği talimatları dinleyerek öğrendik. Ondan dolayı da bu tedbiri almak durumundaydık" sözleriyle açıkladı. Şahin, dinlemeye ilişkin sözlerini "evet söyleyeyim dinleyerek öğrendik" şeklinde tekrarladı.
    BDP'LİLER SIRA KAPAKLARINA VURDU

BDP'liler Şahin'in konuşmasının uzunca bölümünü sıra kapaklarına vurarak protesto etti. Şahin'in BDP'li iki milletvekilinin Bakanlığının Nevruz genelgesiyle ilgili kendi aralarında yaptığı, "Bakan iyi ki de bu genelgeyi yayınladı, meydan meydan gezip harap olacaktık" şeklindeki konuşmayı aktarması tartışmayı ateşledi.
    BDP'lilerin aslında eylem yapmak istemediğini ancak "emir aldıkları yerlere karşı gelmediklerini savunan Şahin, BDP'lilerin "Zerdüşlük" propagandası yaptığını ileri sürdü. Şahin, PKK'nın özünde "dinsizlik" olduğunu ileri sürerek, örgüt üyelerinin dağda domuz pişirip yediklerine ilişkin fotoğrafları gösterdi.
    KANUNSUZ KİMİ DİNLEDİNİZ

BDP'li milletvekilleri, Şahin'in iki milletvekili arasındaki diyaloğu aktarmasını "Kendi ağzınla itiraf ettin. Kanunsuz kimi dinlediniz tek tek açıkla" diyerek tepki gösterdi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Grup BaşkanvekiliHasip Kaplan, Şahin'e, "Taklacı, oynacı, zurnacı ve ne dediğini bilemeyen bir bakan" diye seslendi. BDP'li Sırrı Sakık ise "Bakan o zaman bir takla at, sen zaten taklacı bir bakansın, sen bu ül***e layık değilsin, bu ülkenin başının belasısın" diye bağırdı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bizi seviyor musun?

şte o mesaj:

"İmamin yeşil ordusuna karsi KIZIL direniş!
    Oynama sırası sende İdris!
    Eğer yatlara, katlar bizim ödediğimiz vergilerle biniyorsan, bizi sevdiğini ispatlamalısın..
    Hadi oyna, iki takla at inanalım :]

Böylesi güzel bir Cuma gününde bizi kırmasın umarız? .]
    İçisleri Bakanligi "dosya sistemi"ndeki tum belge ve dosyalari yedekledik. Sen sucsuz insanlari RedHack diye almaya devam edersen yayinlariz! Bakalim sen mi oynayacaksin halk mi? Gorecegiz ;)

Korkarak, diz çökerek, susarak, "başıma bir şey gelmesin" diye haksızlığa "boyun eğerek" yaşamak.. Bırak bu acınası yaşantıyı, dansa katıl ;)
    Tek silahimiz fikirlerimiz Tek örgütümüz halkimiz Tek sucumuz insanlığımız Bizi yok edebilirsiniz fakat, fikirlerimiz için artik çok geç! "

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yani bu adamın söylediği o söz makamını geçtim, hiç yaşına edebine yakışıyormu?
    karşısındaki genç bir çocuk olsa idi hadi eyvallah derdim de, yaşlı başlı bir adamdı...
    hiç söylenirmi? biraz edep yahuu,,fazla değil.
    tayyip erdoğanın adam akıllı bir uyarı yada bakanlıktan çekmesini beklerdim...şimdi çekemiyorsada okkalı bir uyarı haketti...
    bende soğudum artık bu adamdan...davotoğluna benzer biri olsa keşke içişlerinde...
    selametle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri