Arkadaþlar selam;
Forumun ilgi alaný daha çok uydu sistemleri üzerine olduðu için diðer donaným siteleri dýþýnda burada da ilan açmayý uygun gördüm.
Çok severek kullandýðým HD Receiver'ýmý satýyorum. Ben D-Smart Modülle kullandým, hem digitürk kutusu olduðundan hem de d-smart aboneliðimi bitirdiðim için ihtiyacým da pek kalmadý.
Faturasý, garantisi ve tüm kutu içeriði ile tam. Ayrýca 160GB Seagate HDD ile birlikte veriyorum. Faturasý Eylül 2012'ye kadar garantisi devam ediyor. Fotoðraflardanda görüleceði üzere çok temiz ürün. Jelatinini bile kaldýrmadan kullandým.
Ürünü çok fazla anlatmaya gerek yok. Zaten meraklýsý alacaktýr. Birçok grup tarafýndan devamlý güncellenerek özellikleri geliþtirilen en iyi Linux tabanlý receiverlardan biri.
Çift Tunerli, izlediðiniz programý kaydetme, durdurma, mkv ve diðer yaygýn formatlarda video izleyebilme, sorunsuz altyazý, youtube, google map vs. birsürü internet uygulamasýna eriþebilme, müthiþ HD performansý, ccam cardsharing ile kullanabilme, bilgisayarýnýzdan kontrol ve izleme, usb ile harici hdd ve flashdisklerden medya oynatabilme gibi bir çýrpýda aklýma gelen özellikler ve daha pek çoðu ayný cihazda.
Ýstediðim fiyat 730lira.-------------> 700TL oldu.(Harddisk dahil, montajlý þekilde vereceðim.)
Receiver'ýn kendi fotoðraflarý;
![]()

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri