Evet bazen açıyor.Sadece eksik *** denk gelirse kesiliyor.Ben bugün 1 saate yakın seyrettim.Emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum.Umarım yeni yazılım kısa sürede çıkar.
Evet bazen açıyor.Sadece eksik *** denk gelirse kesiliyor.Ben bugün 1 saate yakın seyrettim.Emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum.Umarım yeni yazılım kısa sürede çıkar.
Evet bazen açıyor.Eksik *** denk gelirse kesiliyor.Ben bugün bir saat kadar seyrettim.Emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum.Umarım yeni yazılım kısa sürede çıkar.
Sevgili Snopy
Açıklaman için teşekkürler, eğer 3 gün keyleri elinizde varsa bu durumda gece 24:00 den itibaren sabaha kadar olan keyleri ayıklayıp kullansanız günde 6 saat için 24 *** yapar bu durumda da 4,5 günlük yapılabilir.
***'leri nereden nasıl ne sırada temin ettiğinizi bilmediğimden bu şekilde basit çözüm üretmeye çalıştım kusura bakma.
Saygı ve Sevgiler
evet arkadaşlar 9400vcı tps au yazılımı hayırlı olsun...
tvm45 tşk...
Konu SNOPY@ tarafından (25-10-2006 Saat 20:22 ) değiştirilmiştir.
yav foruma uple edemedim direk link verdim kusura BAKMAYIN
snopy kardeş kusura bakma yazılımın forumda olmadığını zannetim dostum çok özür dilerim.
rica ederim bende uple etmek istedim ama olmuyor 1 saatdır ugraşıyorum
ustam kaonlar için de tps ok yazılımlarını verirsen çok makbule geçecek.Çalışmalarınızda başarılar diler,sevgi ve saygılarımı sunarım.
1 saat için türkiyede ilk süpersatforuma ekliyorum takip edin
elıne saglık SNOPY@ guzel olmus
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri