BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR
paylaşım için teşekkürler.
Merhaba üstadlar, 35 nolu mesajdaki gibi benim cihazımda da sorun var, yalnız benim cihazımda F yazıyor tekrar tekrar cihaz kendini açmaya çalışıyor.
Cihaz Bilgisi : 7010 DCI
HW : 12.01.A5
SW : 02.00.07
35 nolu mesaja verilen cevaba göre hareket ettim. softcam yüklemede 2 çizgi kadar yüklüyor, FAIL yazısı çıkıyor. bazı softcam dosyalarını indirmek için tıklağımda hemanpaylaş.com sitesine götürüyor. o sitede ise dosyası indirmek için link çıkmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden emeğinize ve ellerinize sağlık, hayırlı günler.
Sayın arkadaşlar, 40 nolu mesajımı yazdıktan sonra cihazıma emusuz orjinal program (sarı menülü) yükledim sorunsuz çalışıyor. Güncel program yüklediğimde ise f harfi çıkıyor ve cihaz kendini açmak için hareket ediyor fakat açamıyor tekrar f harfine geliyor devamlı tekrarlıyor. İlginize şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı günler.
Konu Salih tarafından (24-10-2006 Saat 11:40 ) değiştirilmiştir.
Merhaba Arkadaşlar, Hepimizin Mübarek Ramazan Bayramı Kutlu olsun, yazmış olduğum 40 ve 41 nolu mesajlarıma bir yanıt alamadım, ilgilenen olmadı galiba ilgilenirseniz beni mutlu edersiniz. Şimdiden kolay gelsin.
sevgili arkadasım aynı hv li cihazdan cihaza yazılım yükle sorun kalkar benim de basıma geldi bu sekilde halloldu saygılarımla cihazdan cihaza cihazın üstünden üç defa eksit sonra muteye bas önünde host yazısıcıkar ondan sonra senin cihazını ac emuyu yükle cihazdan cihaza sorun kalmaz saygılarımla
sunny 9030 Fta hw si 1A,00,A5 kanal arama yaptıktan sonra yeni tp girip arama yaptıramıyorum yaptırmak istediğimde HATA die bi yazı çıkıyor yazılımda mı hata var yoksa ben mi yanlış bişiler yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
( 2,3 fark lı yazılım attım ama hata düzelmedi..)
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri