sevgili medenetör arkadaslar elimde bir cihaz var sw 1.0.0. hv.1.0.0. loder.1.1.0. bu cihaza hangi yazılımı ata biliriz bu cihaz 1 mg baytmı yoksa 2 mg baytmı oluyur dikkate alırsanız sevinirim saygılarımla
Teşekkur: 0
sevgili medenetör arkadaslar elimde bir cihaz var sw 1.0.0. hv.1.0.0. loder.1.1.0. bu cihaza hangi yazılımı ata biliriz bu cihaz 1 mg baytmı yoksa 2 mg baytmı oluyur dikkate alırsanız sevinirim saygılarımla
arkadaşlar yenı yükledığım yazılımda fıxcw ve cryptowork a elle *** gıremıyorum yükledığim yazılım dıgılıne 60040dcı benım makınem sunny 12,01,a5 ne yapmam gerekıyor yardımcı olursanız sevınırım cevap beklıyorum
Sunny 70011 D cihaza, yazılım atmaya çalışmışlar. Şu anda üzerindeki
H/W 12.01.a5
Sinyal kaliteleri normal. Ancak tüm kanallarda NO AV uyarısı çıkıyor. Lnb ayarları ve dısecq ayarları tamam...
Yazılım atma ile ilgili sorun olduğunu düşünüyorum.
7011 D cihazlarda 16.00.a1 yazılım oması gerekmiyormu ?
NO AV sorunuyla karşılaşmış bir arkadaşın yazılarını gördüm bu başlıkta. Ancak çözdükten sonra açıklama yapma gereği duymamış....
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
Neyse cesaretimi toplayıp, cihaza KUP 230 ile mühendis modunda 16.00.A1 yazılımı attım...
Sorun çözüldü...
ya arkadaş bizde suny 7010 dcı var menü kildinin altında pin kdou var onun altında pin kdou yazıyo altı haneli bulamadadık nasıl yapacaz yardım lütfen
arkadaş bizde suny 7010 dcı cizhdzda 6 haneli pinkodu soruyo nasıl yapacaz bilmiyozda şifreyi
iyi akşamlar arkadaşlar 7010 1201 a5 cihaz besleme gidik tamir oldu fakat no av hatazsı veriyor yardımlarınızı bekliyorum
at-7010 cihazım açılırken L2.19 ardından ! nı t daha sonra off ve F yazarak kendisini resetliyor. daha sonra aynı şekilde devam ediyor, açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri