Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Stoch bunu hep yapıyor!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Stoch bunu hep yapıyor!

Derbi sonrasında Miroslav Stoch’un Sarı-Kırmızılı formayı şortunun arka kısmına sıkıştırıp sevinç yaşaması tartışma yarattı...

Bazı Galatasaraylı taraftarlar, “O formanın üstünde Ay-Yıldız var. Böyle sevinç mi olur, ayıp” derken Fenerbahçeliler de kendilerine “O formada Ay-Yıldız yok. Ne var sevinçte? Zaten Stoch genelde böyle seviniyor” karşılığını verdi.

bunu da yapmış,,

Telegol’de 09,04.2012 akşam yayınlanan programda Miroslav Stoch’un geçirdiği kazada ölümden döndüğü, araçtan iç Donuyla, ayakkabıları bile olmadan indiği ve sarhoş olduğu iddia edildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Stoch'tan beklenen açıklama geldi

Stoch'tan tartışılan hareketi hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de Stoch maç sonunda aldığı Galatasaray formasını şortuna sokmasının yanlış olmadığını söyledi.
    Derbi sonrası Mehmet Topuz'un "Kangal" sevinci dışında Miroslav Stoch da tartışıldı. Slovak futbolcu karşılaşma sonrası Tomas Ujfalusi ile formaları değiştirdi. Stoch sevinç gösterileri sırasında da formayı şortunun arkasına soktu.
    Bu durum Galatasaraylıları kızdırırken, Slovak futbolcu hareketinin art niyet taşımadığını şu sözlerle açıkladı:
    "BEN YANLIŞ BİR HAREKET YAPMADIM"

"Başka bir takımın formasını giymem söz konusu bile olmaz. Böyle olunca şortuma soktum. Hem rahatça sevinebildim, arkadaşlarıma sarılabildim. Hem de bir başkasının formayı kapmasına engel oldum. Ben yanlış bir hareket yapmadım. Bir saygısızlık veya aşağılama niyetinde değildim"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

giymede orayada sokma be adaaamm tam dingil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne var bunda demekki bir yerlerine bir şeyler sokmaya merakılı galiba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri