REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
30 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Anımal planet Şifresizmi olucak..!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tarama yaptım bugün travel &living kanalı yoktu oyüzden sordum...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old

Alıntı kaplan91 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anımal planet varmı..!
    Hayır, yok. Ama "Belgesel TV" de Discovery vs. yayınları var..!

Alıntı kaplan91 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkdaşlar dsmart platformuna ait travel&living kanalı kalktımı bi bilgi verirseniz sevnirim..!
    Evet. Türkiye'deki yayını kaldırıldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onun yerine başka belgesel kanalı gelickmiş inş gelick kanal türksatta şifresiz olur!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uydukurdu bn dsmart alıyorumda dsmart full paket kaç tl dir ama internetle birlikte alıyorum...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old

onun yerine başka belgesel kanalı gelickmiş inş gelick kanal türksatta şifresiz olur!
    Boşa bekleme. Şifresiz olmaz. Eğer kanalı izlemek istiyorsan D-Smart al.

uydukurdu bn dsmart alıyorumda dsmart full paket kaç tl dir ama internetle birlikte alıyorum...!
    Onun hakkında bilgim yok. Bilgi için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sitesini ziyaret et!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben alıcm ztn 29 tlye hem internet hemde dsmart...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın kaplan91 bence konu kirliliği yaratıyorsun bu sorularının tüm cevabı nette mevcutken burada bir üye cevap versin diye soru yazman çok mantıksız var mı başka böyle bir forum üyesi ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkdaşlar dsmart platformuna ait travel&living kanalı kalktımı bi bilgi verirseniz sevnirim..!
    sadece 5 derece doğu boylamı astra uydusunda powerwork ile izleniyor birde cw ile ileniyor dsmarttt dan kalktı 2009 23 kanal izlerdik uydu cihazını aldığımda şimdi 8 kanal dsmartı parasız 40 yakın kanalda şifreli sözde şifresiz olacaktı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dance

Discovery,Animal Planet,GS TV,Nat Geo vb. bütün kanalları izlemek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ziyaret edin..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Uydu Kurdu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Discovery,Animal Planet,GS TV,Nat Geo vb. bütün kanalları izlemek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ziyaret edin..!

kanallar hd değil ama idare eder...

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri