sayın demirören babasının parasınımı veriyor TFF nun parasında tüyü bütmemiş yetimin hakkı var.Sayın Demirören BJK yi borç batağına sürükledi sıra federasyondamı onun paralarınıdamı har vurup harman savurmak istiyor.
sayın demirören babasının parasınımı veriyor TFF nun parasında tüyü bütmemiş yetimin hakkı var.Sayın Demirören BJK yi borç batağına sürükledi sıra federasyondamı onun paralarınıdamı har vurup harman savurmak istiyor.Bu iddia çok konuşulur!Fenerbahçe, CAS davasını geri çekti çünkü...
TFF GARANTİ VERDİ
Habertürk'ün haberine göre; Söz konusu iddiaya göre pazarlıklar Fenerbahçe ile Türkiye Futbol Federasyonu arasında geçti. Federasyon, “45 milyon Euro’yu federasyon olarak biz size verelim, çekin bu davayı. Bu yöntemi uygularsanız ayrıca soruşturma kapsamında ceza da almayacaksınız” teklifini getirdi.
miharbi61 dostum ben zaten o yazımda ne yıldırımdan nede fenerden bahsettim ayrıca şike denince neden fener aklına geliyor anlamadım lütfedip tekrar okursan sanıyorum fenerden bahsetmediğimi anlayacaksın.ya arkadaşım biraz mantıklı düşünün o yasanın iptalini aziz yıldırım bile değişmesini istemeyen ta kendisi değilmi hep gözlüğün ters tarafından bakıyorsunuz bazı gerçeklerin olması illaki sonu şi***emi dayanmalı galatasarayın 4 sene üst üste şampiyon olması tesadüf bir başarımı emekmi yoksa şikemi fener yaparsa şike gs yaparsa emeği ile alınmış başarı öylemi artık kulüplerin kurumsal başarılarını kabullenelim
bence herkes yalan soyluyor azızbaskan sucsuzdur
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri