Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
44 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Gürcistan Platformu Turksat Uydusunda Yayında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gürcü paketi gibi birkaç yabancı paket daha Türksat'ta yayına başlarsa,belki bizim yöneticilerde uyduyu daha stabil,daha verimli kullanmanın yollarını ararlar.Geçen yıl Kazakistanının başvurusu,kota dolduğu gerekçesiyle yerine getirilmedi.
    Bayram çocuğuna şeker verir gibi her TV kanalına bir frekans tahsis edilirse olacağı budur.İnşallah yaşananlardan ders almışızdır.!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar günaydın bendede next 19500 uydu alıcısı var gürcü kanalların çoğu şifreli işareti gözüküyor bazıları açık sizlerde şifreli olan kanallar açıkmı kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepsi şifreli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ibokaya kardeşim, bilgi için teşekkür bu gürcü kanalları ne tür şifreleme ile izleniyor izleniyorsa şifreyi paylaşırsanız sevinirim kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Sabahattin A Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ibokaya kardeşim, bilgi için teşekkür bu gürcü kanalları ne tür şifreleme ile izleniyor izleniyorsa şifreyi paylaşırsanız sevinirim kolay gelsin
    Su ana kadar bilinmeyen bir sifreleme sistemi kullanmaktalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

intikam64 kardeş aynenöyle şifreleme sistemi sebahattin a kardeş bendede next19500 var tarattım 16 kanal var gmt spor kanalları çıkmıyor sende kaç kanal var bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uyducu2010 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    intikam64 kardeş aynenöyle şifreleme sistemi sebahattin a kardeş bendede next19500 var tarattım 16 kanal var gmt spor kanalları çıkmıyor sende kaç kanal var bilgi için teşekkürler
    GMG kanallarini bulmak icin Video pid degerlerini elle girmeniz gerekiyor. Bazi cihazlar sadece 16 kanal buluyor.
    Asagidaki degerleri VPID'e girerek deneyin.

816
    784
    800
    768
    832
    848

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Black Sea Sat kanalları Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. şifreleme sistemini kullanıyor. Daha önce hiç duymamıştım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı İNTİKAM64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Black Sea Sat kanalları Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. şifreleme sistemini kullanıyor. Daha önce hiç duymamıştım.
    Bu nasıl bi şifreleme sistemi anlamadım. Ayrıca Frekansı tarattığımda sinyal alamadım enteresan bişey. Yoksa başka bi frekansamı geçtiler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben yeni terattım tekrar 30 kanal var hiç biri açmıyor hiremco makroboxs cihaz hd

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri