Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
44 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Gürcistan Platformu Turksat Uydusunda Yayında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu gürcü kanalları be next 19500 11881 v 2700 3/4 frakansında tarattim 15 tane kanal çıkıyor ama yayılar fata değil şifreli açılmıyor bazı arkadaşlar 30-40 kadar kanal çıkıyor diye yazmışlar bu kanalları nasıl izleyebilirim yardımınızı beklerim kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın üstat dediğniz gibi birde elle pidleri girip bakalım tüm kanallar çıkacakmı teşekkür ederim kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kanallar var ancak görüntü yok

Söylenen frekanstan tarama yaptırdım ancak bulunan kanalların hiçbirisini izleyemiyorum, sinyal var kalitesi de iyi ama ekrana hiçbir şey gelmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayın ustaların dikkatine türksata gelen gürcü kanalların bir bölümünü alıyorum gm spordan ve 16 dan sonrası uzun uğraşlara rağmen alamadım uydu alıcısı 19500 next hd superior sinyal normal geliyor birde pid değerlerni giremedim pid değerleri uydu alıcısna pid bilgileri nasıl girilecek beceremedim bilgi için yardımlarınızı bekliyorum kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ssf26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Söylenen frekanstan tarama yaptırdım ancak bulunan kanalların hiçbirisini izleyemiyorum, sinyal var kalitesi de iyi ama ekrana hiçbir şey gelmiyor
    Izleyememeniz normal cünkü kullandiklari sifreleme sistemi daha düne kadar taninmamaktaydi. Şayet kanallari bulsaniz bile görüntü veya ses alamazsiniz. O yüzden diger kanallari bulmak da işe yaramaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar gürcistan kanalları şu an bende 28 adet çıkıyor ama gelin görünki kanalların hepisi şifreli izlenmiyor sayın ustalar şifre konusuna bir el atrlarsa seviniriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Sabahattin A Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar gürcistan kanalları şu an bende 28 adet çıkıyor ama gelin görünki kanalların hepisi şifreli izlenmiyor sayın ustalar şifre konusuna bir el atrlarsa seviniriz
    Bosuna ümitlenmeyin. Bu sifreleme sistemi illegal izlenemez.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı İNTİKAM64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bosuna ümitlenmeyin. Bu sifreleme sistemi illegal izlenemez.

Evet aynen öyle :45:

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şifreleme sisteminin ismide güzelmiş
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar gürcü kanalların tamamı şifreli izleyenler varmı izleniyorsa paylaşırsanız bizlerde yararlanırız iyi çalışmalar

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri