REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 12/41 İlkİlk ... 234567891011121314151617181920212237 ... SonSon
410 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: ''seviyeli ilginç yazılar ve fotaraflar''

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Müslüm baba bunu nerden buldun ya. helal olsun sana valla işte bir TÜRKİYE gerçeğin resmi çok hoşuma gitti.gerçek gözle ülkemize bakan bir resim sana kucak dolusu sevgiler saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dostlar Merhaba!Müslüm Baba hep güzel resimler yayınlıyordu.Ama bu kez tam onikiden vurmuş.Helal olsun derim! Bir takdir de sayın başbakana:Akaryakıt fiatı 8Tl bulunca,yüzündeki tebessüm kahkahaya dönüşecek demektir.Tabii bir eliyle de nanik yaparak.Eh doğrusu biz de bunları haketmedik değil!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Müslüm baba bunu nerden buldun ya. helal olsun sana valla işte bir TÜRKİYE gerçeğin resmi çok hoşuma gitti.gerçek gözle ülkemize bakan bir resim sana kucak dolusu sevgiler saygılarımla aliharbiye.
    en iyilerini bulup siteye ekleçem ama fakit bulamıyorum işten güçten havalarda çok sıçak allah razı olsun beni mutlu ettin abii...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SevgiliDostlar,bir gün bu bilgisayarın başında ölürsem ve de açık sayfada Müslüm-Baba'nın resimleri varsa,bilinki katilim de yine Müslüm -Babadır:Arkadaş bizi hasta etmek için elinden geleni yapıyor vallahi! Boşu boşuna beni adli tıbba göndermeyin yani!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    SevgiliDostlar,bir gün bu bilgisayarın başında ölürsem ve de açık sayfada Müslüm-Baba'nın resimleri varsa,bilinki katilim de yine Müslüm -Babadır:Arkadaş bizi hasta etmek için elinden geleni yapıyor vallahi! Boşu boşuna beni adli tıbba göndermeyin yani!
    allah göstermesin şakası bile kötü allah yazdıysa bozsun hepinizi seviyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herşeyi gören göz manasında deccalin gözü. Uyanık ol müslüman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayfa 12/41 İlkİlk ... 234567891011121314151617181920212237 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri